"Bizi çok mutlu ettiler"

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mustafa Aykın İlkokulu 2 /A Sınıfı öğrencileri, Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi’ni ziyaret etti

29 Şubat 2024 - 12:22

Mustafa Aykın İlkokulu 2/ A Sınıfı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi’ni ziyaret etti. Veli katılımlı gerçekleşen ziyarette, öğrenciler Sosyal Yaşam Evi kursiyerleri ile birlikte resim yaptı, şarkılar söyledi, satranç oynadı.

Çocukların hediye getirmesi, ikramlık sunması da kursiyerleri ayrıca çok mutlu etti.  

Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi kursiyeri Güler Ersoy, “Çocukların gelmesinden çok memnun olduk. Hepsi çok akıllı ve enerji dolu. Bize ikramlıklar getirmişler. Çok güzel dakikalar geçirdik. Böyle çalışmalar devam etsin” dedi. 

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ”

Sosyal Yaşam Evi’nde İngilizce kursu ile Türk Sanat Müziği korosu çalışmasına katılan Halime İle Abidin Erkol da : “Çocuklar bizim geleceğimiz. En değerli varlığımız. Yanımıza geldiler, bizleri çok mutlu ettiler. Onlar birer çiçek, eğitimleri çok önemli. Eğitimleri için her türlü imkanı gönülden vermeliyiz” diye konuştu. 

Öğrencilerden Esin Bal ise “Resim yaptık, şarkı söyledik, kek ve börek yedik. Çok mutlu oldum. Anneannem ile dedem de buraya gelebilir” dedi. 

 


ARŞİV