ARTIK YABANCI DİL SORUN DEĞİL!..

Yabancı dil eğitiminde kullandığı metotlarla uluslar arası prestije sahip Carl Duisberg ekolü Kadıköy’de…

28 Eylül 2011 - 14:01

MUSTAFA SÜRMELİ

Yabancı dil öğrenenler iyi bilir. Büyük özveri, her daim çalışma, yüksek maliyet ve zaman gerektiren önemli bir uğraş olan dil eğitiminde tüm bu çabalarınıza karşın istediğiniz verimi alamamak da sözkonusu. Hemen her gün değişik öğretme ve öğrenme teknikleriyle karşılaşılan bu alanda kafa karışıklığının olması da önemli bir handikap.
Carl Duisberg Dil Eğitim ve Sınav Merkezleri kendine özgü öğretme ve öğrenme teknikleri, uluslar arası prestijiyle Türkiye’de dil eğitimine yeni ve farklı bir soluk getiriyor. Uluslar arası dil eğitim kalitesini dünyanın en önemli kentlerinin ardından “Carl Duisberg İstanbul” şubesi ile Bağdat Caddesi’ne taşıyan merkezin, uluslararası eğitim alanında kamuya yararlı ortaklı hizmet veren öncü bir şirket olduğunu söyleyen Akademik Direktör Doç. Dr. Birsen Türkyılmaz, “Carl Duisberg İstanbul yabancı dil eğitiminde yeni eğitim sistemi ve araç gereçler kullanıyor, uyguluyor. Kursiyerlerimiz dil eğitimini yurtdışında devam ettirebilme avantajına sahip. Yurtdışındaki devlet üniversitelerinde okumak isteyen öğrencilerimize dil eğitiminin yanı sıra danışmanlık hizmeti de uzman danışmanlarımız tarafından sunulmaktadır” dedi.
Dil eğitiminde 50 yıllık geçmişiyle Carl Duisberg’in dünya çapında öncü kuruluşlar arasında yer aldığını belirten Türkyılmaz, Türkiye’nin en merkezi noktalarından birinde, Suadiye Zümrüt Apartmanı’ndaki Carl Duisberg İstanbul Şubesi’nde üniversite hazırlık, Abitur/Matura dersleri, birebir eğitim, şirketlere, mesleki eğitim kurslarına, entegrasyon kurslarına yönelik eğitim yelpazesiyle kaliteli seçenekler sunduklarını ifade etti.
 

ARŞİV