Yeni Kadıköy Spor Caferağa'da İzmir Büyükşehir Belediye Basketbol'u ağırladı

Yeni Kadıköy Spor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Basketbol ile karşı karşıya geldi. Caferağa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Yeni Kadıköy Spor İzmir Büyükşehir Belediye’ye 68-84’lük skorla mağlup oldu

02 Nisan 2024 - 13:16

Yeni Kadıköy Spor, Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ikinci karşılaşmasına çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı ile 30 Mart Cumartesi günü Kadıköy Caferağa Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında beklenen performansı gösteremeyen Yeni Kadıköy Spor, 68-84’lük skorla mağlup oldu.

Maça 6 sayı farkla hızlı başlayan Kadıköy ekibi ilerleyen bölümlerde 10 sayı farkla geriye düştü ve ilk yarıyı 33-46 geride tamamladı. Üçüncü periyodun ortalarında tekrar ritim bularak maça ortak olan Kadıköy ekibi zaman zaman beraberliği yakaladı ancak bu ritmini devam ettiremedi. Maçın son periyodunda oyuncuların isabetsiz atışları ve savunma hataları nedeniyle maç 16 sayı farkla 68-84 kaybedildi. Geçtiğimiz yıl yeniden çalışmalarına başlayan, bu nedenle de adını “Yeni Kadıköy Spor” olarak güncelleyen Kadıköy Spor Basketbol Takımı, EBBL’de oynayacakları karşılaşmalar için Kadıköylülerden seyirci desteği bekliyor. Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde hayli iddialı olan takım yarışmacı kimliğinin yanı sıra gelecek sezon için altyapıdan sporcu yetiştirmeyi de hedefliyor.

Yeni Kadıköy Spor üçüncü maçını 13 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de Aydın Büyükşehir Belediye’ye karşı oynayacak.



 


ARŞİV