U-19 (AG2) Genç Takım Şampiyon

Ataşehir Doğuş Spor U-19(AG2) genç takım’ı 20. Grupta son haftaya girilirken şampiyonluğu garantiledi.

28 Haziran 2012 - 13:09
Ataşehir Doğuş Spor U-19(AG2) genç takım’ı 20. Grupta son haftaya girilirken şampiyonluğu garantiledi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puan farkla Tuzla Şifa’ya kaptıran sarı-mavili ekibin çalıştırıcısı Sinan Tar ve öğrencileri, Bu sezon işi sıkı tutarak ipi göğüslediler. Oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Doğuş spor 33 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü. Son hafta Yeldeğirmeni ile oynayacak olan Doğuş sporun 28 puanı bulunuyor. Ekip, son maçında da galip gelirse sezonu 31 puan ile tamamlayacak. Doğuş sporun en yakın rakibi Koşuyolu’nun 27 puanı bulunuyor ve Koşuyolu son haftayı bay geçecek.

DOĞUŞSPOR’DAN MİLLİ TAKIM ATAĞI
U-13 Minik takım sporcularından Bedirhan Dereköy, Milli Takım Futbol Köyü Projesi kapsamında Beylerbeyi’nde yapılan seçmelere katıldı. Bedirhan Dereköy seçmeleri kazanarak proje kapsamında, 1-10 Temmuz tarihleri arasında Sakarya da yapılacak olan kampa katılacak. Kulübün Alt Yapı çalıştırıcısı Sinan Tar, bunun gibi geleceğe yönelik olumlu çalışmaları ve vizyonu dolayısıyla Ataşehir Doğuş Spor camiasında bol alkış alıyor ve çok seviliyor.

KULÜBÜN GENEL KURULU YAPILDI
Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 12 Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde kulüp lokalinde gerçekleştirdi. Yeni adaylar olmadığı için yönetim listesi aşağıdaki gibi oluştu.
2012- 2014 döneminde Kulübün12.Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımı şöyle gerçekleşti: Başkan Haydar Saraçoğlu, As Başkan İsmail Kaya, Genel Sekreter Suat Kır, Genel Kaptan Nusrettin Yılmaz, Tesis ve Malzeme Sorumlusu Bülent Gülçehre, Ulaşım Sorumlusu Şinasi Yılmaz, Mali Kaynaklar Bülent Kır, Basın Sözcüsü ve Sayman Cevdet Kuruçay, Bölge ve Federasyon Sorumlusu Ali Duzcu, Alt Yapı Sorumlusu Hasan Karakuş, Futbol Şube Sorumlusu Ali Erdem.

ARŞİV