Toplu taşımaya Fenerbahçe-Galatasaray düzenlemesi

İBB, Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye dönecek Galatasaray ve Fenerbahçe takım oyuncularını karşılamak isteyenler için otobüs ve metro seferlerini sabaha kadar uzattı

30 Aralık 2023 - 01:54

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Metro ve İETT Suudi Arabistan'dan dönecek Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını karşılamak isteyen taraftarlar için toplu taşıma sefer saatlerini uzattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, takımlarını karşılamak isteyen taraftarlar için toplu taşıma seferlerinin uzatıldığını açıkladı. 

İmamoğlu mesajında "Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir" dedi.

İBB iştiraklerinden Metro İstanbul da sosyal medyadan yaptığı açıklamada sefer saatlerini şöyle duyurdu.

Tüm İstanbullulara duyurumuzdur: Sabaha karşı yurdumuza dönecek şanlı takımlarımızı karşılayabilmeniz için; M1A Yenikapı Atatürk Havalimanı M1B Yenikapı-Kirazlı M2 Yenikapı-Hacıosman M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı M5 Üsküdar-Çekmeköy M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarımızda Gece Metrosu olduğunu hatırlatmak isteriz.


ARŞİV