Şirketler rekabeti Kadıköy'de yaşıyor…

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 165 farklı firması kozlarını spor sahalarında paylaşıyor. 12-15 Mayıs tarihlerinde 9.su düzenlenecek olan İstanbul Corporate Games’de 17 spor branşında 4 bin 800 şirket çalışanı hem sportif rekabeti yaşayacak hem de keyifli bir hafta sonu geçirecek.

12 Mayıs 2011 - 14:33

Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen 165 farklı firması kozlarını Kadıköy Belediyesi KGM’de paylaşacak.
12-15 Mayıs tarihlerinde 9.su düzenlenecek olan İstanbul Corporate Games’de 17 spor branşında 165 farklı şirketi temsilen 4 bin 800 şirket çalışanı hem sportif rekabeti yaşayacak hem de keyifli bir hafta sonu geçirecek.
“Yaşam Boyu Spor” felsefesiyle kişilere spor bilinci verme amacını taşıyan Corporate Games, şirketlerde takım ruhu ve motivasyonu artırmak, işyerinde zindelik ve verimlilik sağlamak amacıyla her yaştan sporseveri bir araya getiriyor.


KATILIM ÇOK YÜKSEK
Yönetim kurulu başkanından güvenlik görevlisine, müfettişten doktora, işçiden insan kaynakları direktörüne, öğrenciden hostese kadar tüm pozisyonlardaki çalışanlar 17 farklı spor branşında şirketlerini temsil ediyor. Bu yıl Türk Hava Yolları 206 kişi ile en çok katılım gösteren kurum oldu. Oyunlara ayrıca Yunanistan’dan CCC şirketini temsilen 49 kişi katılacak.
İstanbul’un farklı spor merkezlerinde Golf, Basketbol, Futbol, Plaj Voleybolu, Voleybol, Dragon Boat, Karting, Halat Çekme, Koşu, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi, Bowling, Yelken, Satranç, Bocce, Dağ Bisikleti branşlarında binlerce şirket çalışanına 600’ün üzerinde madalya dağıtılacak. Spor branşlarında Futbol 1012 kişiyle rekor kırarken, en çok katılımlı diğer spor branşları Dragon Boat 501 kişi, Bowling 405 kişi, Basketbol 347 kişi ve Voleybol 282 kişi olarak sıralanıyor.
Kurum çalışanları bireysel olarak madalyalarla ödüllendirilirken, Kurumsal Ödüller olarak en çok kişiyle katılan firmaya Spor Büyük Ödülü, her spor branşının şampiyonlarına Spor Şampiyona Ödülü, her bir yarışma bölümünde oyun puanları en yüksek firmalara Şampiyona Bölüm Ödülü ve toplamda en çok madalya kazanan kuruma da Medalist Ödülleri verilecek.
Herkese açık konseptiyle düzenlenen İstanbul Corporate Games’de bu yıl resmi bağış kurumu olarak yer alan Düşler Akademisi de 4 branşta 21 kişiden oluşan fiziksel ve zihinsel engelli çocuklar ile bu büyük mücadelede yer alarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermek isteyenlerle buluşacak.
İstanbul Corporate Games 13 Mayıs Cuma akşamı İstiklal Caddesi’nde binlerce katılımcının bulunacağı kortej ve Taksim Gezi Parkı’nda düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak. Ceylan Saner’in sunuculuğunu yapacağı; müzik, eğlence ve sürpriz hediyelerin yer alacağı tören sonrası katılımcılar yorgunluklarını 14 Mayıs Cumartesi akşamı İndigo’da sahne alacak Kurtalan Ekspres konseri ile giderecekler.


ARŞİV