Potaya Kadıköy damgası

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun İstanbul Büyük Erkekler Ligi'nde bu sene tam bir Kadıköy mücadelesi sahne alıyor.

17 Kasım 2023 - 09:45

Büyük Erkekler Ligi'nin Asya Grubu'nda yer alan temsilcilerimiz Kadıköy İstanbul, Yeni Kadıköy ve Kadıköy Basketbol takımları liderlik mücadelesi veriyor.

Grubunda yaptığı 7 maçta aldığı 7 galibiyet ve 14 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturan Kadıköy İstanbul, rakip potalara bıraktığı 555 sayı ile de grubun en skorer takımı konumunda. Yeni Kadıköy Spor ise grupta 11 puanla ve 3. sırada yer alıyor. Bir diğer temsilcimiz Kadıköy Basketbol ise 10 puanla 5. sırada.

Temsilcilerimiz geçtiğimiz haftayı da galibiyetlerle kapattı. Kadıköy İstanbul, Titan Akademi'yi 78-61, Kadıköy Basketbol, Boğaziçi Spor'u 83-54 ve Yeni Kadıköy Spor ise Titan Akademi'yi 64-61 yenmeyi başardı.

Temsilcilerimiz hafta sonu da maçlarına devam edecek. Kadıköy Basketbol, 18 Kasım Cumartesi günü Yıldırım Spor ile Bahçelievler'deki Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Mücadelenin başlama saati ise 16.00. Yeni Kadıköy Spor ise aynı gün saat 19.00'da Caferağa Spor Salonu'nda Titan Atletik ile rakip olacak. 


ARŞİV