Pilates ve zumba dersleri başladı

Kadıköy Belediyesi’nin spor etkinlikleri tam gaz devam ediyor. Yetişkinler için pilates ve zumba dersleri de Kalamış tesislerinde başladı.

18 Mart 2022 - 11:22

Kadıköy Belediyesi’nin her yaştan Kadıköylüleri sporla buluşturan organizasyonları devam ediyor. Çocuklar için açılan kış spor okulları tam hız devam ederken yetişkinler için de farklı spor dallarında yeni kurslar açılıyor. Yetişkinler için bu kez adres Kalamış Spor Tesisleri ve pilates ile zumba dersleri. Kayıtların dört hafta üzerinden aylık olarak yapıldığı kurslar Fenerbahçe’deki Kalamış Spor Tesisleri’nde gerçekleşiyor. Mart ayını kaçırdık diye üzülmeyin nisan ayı için tekrar şansınız var. Kurslar haziran ayına ka-dar devam edecek. Spor eğitmenlerinin eşliğinde gerçekleşen pilates ve zumba dersleri pandemi koşulları da göz önüne alınarak 12 kişilik kontenjanla yapılıyor. Pazartesi ve çarşamba günleri 18.00; salı, perşembe ve cuma günleri de 10.30 saatlerinde pilates dersleri yapılırken zumba dersleri çarşamba ve cuma günleri 12.00’de gerçekleşiyor.

TENİSE DEVAM
Kalamış Tesisleri’nde hem yetişkinler hem de çocuklar için tenis kursları da devam ediyor. Yetişkinler için üç aylık paketler halinde süren kurslar için yeni dönem nisan ayında başlıyor. Tenis kursu saatleri pazartesi ve çarşamba günleri 18.00, perşembe ve cuma günleri ise 19.00.


ARŞİV