Kupa bahane dostluk şahane

Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası şampiyonu Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu olurken, ikinciliği Münevver Şefik Ferpan İlköğretim Okulu, üçüncülüğü de Melahat Akkutlu İlköğretim Okulu kazandı. Turnuvanın fair play ruhu içinde geçmesini sağlayan tüm takımlar bu yönleriyle gönülleri kazandı.

26 Nisan 2012 - 15:23

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Kadıköy İlçesi İlköğretim Okulları Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası sonuçlandı.
26 Mart 2012 tarihinden bu yana düzenlenen ve Kadıköy’deki ilköğretim okullarından oluşan 28 takımın katılımıyla centilmence geçen maçlar sonunda şampiyonluk kupasını Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu kaldırdı.
Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi halı sahalarında düzenlenen turnuvada ikinciliği Münevver Şefik Ferpan İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Melahat Akkutlu İlköğretim Okulu kazandı.
KUPA TÖRENİNDE MUTLULUK ZİRVE YAPTI
Kadıköy İlçesi İlköğretim Okulları Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Şampiyonu olan Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu’nun kupasını Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak verdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran öğrencilerin sevinçleri ise görülmeye değerdi.
İkincilik kupasını almaya hak kazanan Münevver Şefik Ferpan İlköğretim Okulu’nun kupasını Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, üçüncü olan Melahat Akkutlu İlköğretim Okulu’nun kupasını ise Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Demir verdi.
Turnuvanın hakemliğini ise Can Çimen yürütürken, kendisine de başarılı yönetimi ve turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

ARŞİV