Koşuyolu'na yan bakılmıyor

Kadıköy’ün güzide spor kulüplerinden Koşuyoluspor, İstanbul 1. Amatör Ligi 17. Grupta 3. Haftayı 3’te 3 yaparak 9 puanla lider kapadı.

27 Eylül 2012 - 15:36
Koşuyoluspor 1. Amatör ligte fırtına gibi esiyor.
Kadıköy’ün güzide spor kulüplerinden Koşuyoluspor, İstanbul 1. Amatör Ligi 17. Grupta 3. Haftayı 3’te 3 yaparak 9 puanla lider kapadı. Yeni hocası, yeni yönetimi ve yeni transferlerin de takıma katılmasının ardından bu sezon öncesi iyi bir hazırlık devresi geçiren Koşuyoluspor, şimdi ektiklerini biçiyor. 1. Haftada Taçspor’u 1-0, 2. Haftada Kartal Yuvası’nı 4-2 ve 3. Haftada İcadiye’yi 2-0 yenmeyi başararak 9 puan ve 5 gol averajla liderliğini sürdüren Koşuyoluspor’un bu başarısında her şeyden önce sıkı bir çalışmanın yanı sıra takımdaki sevgi ve saygı ilişkilerinin büyük payı olduğu ifade ediliyor.

HOCA FAKTÖRÜ
Takımın Genel Kaptanı Metin Karabiber, Koşuyoluspor’un tarihinde pek yaşanmamış bir başarıyı 3 haftalık lig periyodunda sergilediklerini, bu başarının devam etmesi için ellerinden geldiğince centilmence mücadele ederek çalışacaklarını söyledi. 17. Grupta birbirinden güçlü ekiplerin yeraldığını belirterek, adeta bir ölüm grubunda yer aldıklarını söyleyen Metin Karabiber, iyi bir çalışma, iyi bir ekip ve biraz da şans faktörüyle iyi bir başlangıç sergilediklerini belirterek, “Bu sezon Koşuyoluspor örnek bir atılım sergiledi. Yönetimden teknik ekibe, kadroya kadar yeni bir ekip oluşturduk. Hocamız Ramazan Baybatmaz için ayrı bir paragrag açmak istiyorum. Kendisi profesyonel geçmişi, kişiliği ve kariyeriyle örnek bir spor adamı ve Koşuyolu’na önemli katkıları oluyor ve olacak. Futbolcularla sevgi ve saygı çerçevesinde abi, kardeş, arkadaş gibi sıcak bir iletişim ortamı oluşturdu. Hata yapsalar da onları hep motive ediyor. Bundan da gençlerimiz olumlu yönde etkileniyorlar ve Ramazan hocalarını seviyorlar” dedi.

SÜPER LİGTE YERALACAK FUTBOLCULARIM VAR
Takımın tecrübesi çok yaşı genç antrenörü Ramazan Baybatmaz profesyonel süper ligten gelme bir isim. Sarıyer, Diyarbakır ve çeşitli profesyonel ekiplerde forma terletti. Şimdi bu birikimiyle Kadıköy’ün güzide spor kulübü Koşuyoluspor’un futbol takımının dümeninde. Ekipte muhteşem bir hava oluştu göreve gelmesiyle. Antrenman dışında bile gençler onun yanında. Tecrübelerini devamlı onlara aktarıyor. Ekibin genç olduğunu belirten Baybatmaz, ekipte profesyonel ligde başarıyla maçlar çıkaracak isimler olduğunu belirterek, süperlig kulüplerinin dikkatini çekiyor.

ARŞİV