Koşuyolu takibi sürdürüyor

İstanbul 2. Amatör Küme'de maçlar seçim sebebiyle rötarlı da olsa tamamlandı. Koşuyolu haftayı galibiyetle kapatarak zirve takibini sürdürdü.

17 Mayıs 2023 - 10:51

İstanbul 2. Amatör Küme'de mücadele eden Kadıköy temsilcileri haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle kapattı. Pazan günü gerçekleşen seçimler sebebiyle maçlar rötarlı oynandı. Koşuyolu haftayı galibiyetle kapatarak zirve takibini sürdürürken grubunda namağlup lider olan Acıbadem haftayı beraberlikle kapattı.

15. Grup'ta yer alan Bostancı son dakika golüyle Özataşehir'e 2-1 mağlup olurken 11 puanda ve 6. sırada kaldı. Temsilcimiz hafta sonu grubun son sırasındaki Kartalpaşa Gençlik ile rakip olacak.

16. Grup'taki temsilcilerimzden Kozyatağı İdman Yurdu, Üsküdar İcadiye'yi 3-1 yendi. Puanını 13'e yükselten Kozyatağı yeni haftada Soğanlıspor'la karşılaşacak. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Feneryolu ise Yenisahra ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz hafta sonu Sultan Mehmed Han ile oynayacak.

17. Grup'ta mücadele eden Koşuyolu ise Harb-İş'i 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek grubun namağlup lideri Pendik Doğan'ı takibini sürdürdü. Koşuyolu hafta sonu Ataşehir Arena ile rakip olacak.

18. Grup'ta namağlup liderliğini sürdüren Acıbadem ise Örnekspor maçından golsuz eşitlikle ayrıldı. Temsilcimiz yeni haftada Sancaktepe Yenidoğan ile mücadele edecek.

19. Grup'ta yer alan Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise Doğan Güneşspor'a 4-1 yenildi.Ligde henüz puanla tanışamayan İstanbul Çorumspor haftayı bay geçecek.  

 

HAFTANIN SONUÇLARI
Bostancı 1-2 Özataşehir
Feneryolu 1-1 Yenisahra
Kozyatağı 3-1 Üsküdar İcadiye
Koşuyolu 3-1 Harb-İş
Acıbadem 0-0 Örnekspor
İstanbul Çorumspor 1-4 Doğan Güneşspor

HAFTANIN PROGRAMI
Bostancı - Kartalpaşa Gençlik
Feneryolu - Sultan Mehmed Han
Kozyatağı - Soğanlıspor
Koşuyolu - Ataşehir Arena
Acıbadem - Sancaktepe Yenidoğan
İstanbul Çorumspor (bay)


ARŞİV