Koşuyolu dörtnala

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele eden Kadıköy temsilcileri haftayı 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle kapattı. Koşuyolu rakibi Ataşehir Arena'yı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

22 Mayıs 2023 - 14:03

Kadıköy temsilcilerinin İstanbul 2. Amatör Lig'deki mücadeleleri sürüyor. Bostancı, Koşuyolu ve Acıbadem haftayı galibiyetle kapatırken Feneryolu ve Kozyatağı İdman Yurdu sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul Çorumspor ise haftayı bay geçti.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu sebebiyle hafta sonu yapılması gereken maçlar daha sonra açıklanacak bir tarihte oynanacak.

15. Grup'ta yer alan Bostancı rakibi Kartalpaşa Gençlik Spor'un sahaya çıkmaması üzerine 3-0 hükmen galip geldi. Grubunda 14 puanla 6. sırada yer alan temsilcimizin bir sonraki rakibi Maltepe Kültürspor olacak.

16. Grup'ta yer alan iki temsilcimiz Feneryolu ve Kozyatağı İdman Yurdu, haftayı farklı mağlubiyetlerle kapattılar. Feneryolu rakibi Sultan Mehmed Han'a 6-2, Kozyatağı ise Soğanlıspor'a 6-4 yenildi. Kozyatağı'nın 13, Feneryolu'nun 4 puanda olduğu grupta bir sonraki hafta Kadıköy derbisine sahne olacak ve iki temsilcimiz karşı karşıya gelecek.

17. Grup'un namağlup lideri Pendik Doğan'ı takibini sürdüren Koşuyolu, rakibi Ataşehir Arenaspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla devirmeyi başardı. Galibiyet serisini 3 maça çıkaran ve grupta 2. sırada yer alan temsilcimizin bir sonraki hafta rakibi Atalar olacak.

Sezon başından beri çok başarılı bir performans ortaya koyan ve 18. Grup'ta namağlup liderlik koltuğunda oturan Acıbadem bu hafta da Sancaktepe Yenidoğan'ı 2-1 yendi. En yakın rakibi Şile Deniz Spor'a 4 puan fark atan temsilcimiz bir sonraki maçta İyi Gençlik Spor ile karşılaşacak.

19. Grup'ta yer alan, Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise bu haftayı bay geçti. İstanbul Çorumspor'un bir sonraki rakibi grubun lideri Pendik Emekspor olacak.   

 


ARŞİV