KGSK'ya iki güzel transfer

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü yeni sezonda mücadele edeceği Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’ne iki güzel transferle başlayarak rakiplerine gözdağı verdi.

02 Ocak 2013 - 16:15
Kentin spor yaşamına getirdiği hareketlilik ve sunduğu katkılarla adı kısa sürede Kadıköy ile özdeşleşen Kadıköy Gençlik Spor Kulübü kadrosunda yeniliğe gitti. Kulüp bu yıl mücadele edeceği Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol ligi için transferlere başladı ve önce NET Voleybol Spor Kulübü’nden smaçör Duygu Erol’u hemen sonra da İstanbulspor’dan Aslı Canan Can’ı renklerine bağladı.
 
DUYGU, BENGİN’İ ARATMAYACAK
2011-2012 sezonunda şu anda 3. Deplasmanlı ligde mücadele eden Ataşehir Belediyesi’nin arkasından 2. olan ve Yalova’da yapılan 3. lige yükselme maçlarında başarılı maçlar çıkaran Kadıköy Gençlik SK. Bayan voleybol takımı kadrosunu 2 sporcu dışında koruyarak sponsorsuz başlayacağı Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol ligi 1. tamamlayıp 3. lige çıkmayı hedefliyor.
Baş Antrenör Can Çavuşoğlu kadrosundaki değişimle ilgili ilk açıklamalarını yine Kadıköy’de sporun sesi olan Gazete Kadıköy’e yaptı. Yeni lige yeni hedeflerle yeni heyecanlarla başlamanın mutluluğunu Gazete Kadıköy okurlarıyla paylaşmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Geçen yıl başarılı maçlar çıkartan takımımızdan Bengin ve Büşra’yı Belediye desteği alan Silivrispor’a kaptırdık, onun dışında kadromuzu koruduk. Şimdi ayrılan sporcuların yerine yeni transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz. Duygu Erol, benim yıllardır kadromda görmek istediğim bir sporcuydu. Onunla birlikte ligde mücadele etmek bu yıla nasip oldu. Duygu’nun mevkisinde oynayan ve Silivri spora transfer olan Bengin’i aratmayacağını umarım. Özellikleri ona benziyor zaten” dedi.
 
KADIKÖY GENÇLİK’TEN BİR TRANSFER DAHA
Bu sezon Deplasmanlı Bölgesel Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, A bayan voleybol takımına İstanbulspor’dan Aslı Canan Can’ı katarak, Silivrispor’a kaptırdığı Büşra’nın yerini doldurmaya çalışıyor.
Aslı transferini Gazete Kadıköy’e değerlendiren Can Çavuşoğlu, “Büşra’yı Silivrispor’a kaptırdıktan sonra solak bir pasör çaprazına ihtiyacımız vardı ve Aslı’yı transfer ederek bu açığımızı kapattık” diye konuştu.
 
‘KADIKÖY BİZİ DESTEKLESİN YETER’
KGSK yöneticileri güzel gelişmelere ve başarılara rağmen biraz dertli olduklarını da belirtmedin geçmiyorlar KGSK başkanı İlker Habeşoğlu, yetkililerden spora ve spora gönül verenlere destek olmalarını beklediklerini belirterek, “Olipiyatlara aday olan ülkemizde spora destek şart, spora gönül vermiş firmaların Türk sporunu desteklemesi ve yüceltmesi en büyük arzumuzdur” derken, ligde mücadele eden rakiplerinin büyük çoğunluğunun arkalarında belediyelerin desteğini aldığını söyleyen Can Çavuşoğlu ise Kadıköy halkının takımlarınayeterince destek olmamasından yakındı.

ARŞİV