KGSK'da transfere devam

Geçen hafta iki transfer yapan KGSK, ekibe bu hafta Şişli spor kulübünden Pasör Ezgi Arslan ve Kocaelispor’dan Emel Şan’ı da dâhil etti.

11 Ocak 2013 - 08:42

Bu sezon Türkiye deplasmanlı bölgesel liginde mücadele edecek olan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, Şişli spor kulübünden Pasör Ezgi Arslan’ı transfer etti. Ezgi ile takımı güçlendirdiklerini belirten Baş antrenör Can Çavuşoğlu, “Pasör Ezgi Takımımıza güç katacak bir oyuncu, geçtiğimiz sezon oynadığı 2. ligde oldukça tecrübe kazandı. Takım kaptanımız Zeynep Çelik ile birlikte takımın dinamosu olacaklar. Amacımız bu yılsonunda Kadıköy ilçesinin adını 3. lige yazdırmak olacak. Bu mücadelemizde Kadıköy esnafını ve halkını yanımızda görmek istiyoruz” dedi.EMEL ŞAN KADIKÖY’DE

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü A Bayan voleybol takımına Kocaelispor’dan Emel Şan’ı transfer etti. Baş antrenör Can Çavuşoğlu geçen yıllarda orta oyuncusu olarak görev yapan Emel’in takıma tecrübesi ve yüksek bloklarıyla katkı sağlayacağını belirterek, başarılı bir sezon geçireceklerini söyledi.

KADIKÖY GENÇLİK LİGE HAZIR
Kadıköy gençlik a bayan voleybol takımı 14 Ocak 2013 tarihinde başlayacak, Bölgesel Deplasmanlı Voleybol ligine hazır. Geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkartan kadrosunu 2 sporcu dışında koruyan Kadıköy GSK takımdan ayrılan sporcularının yerini yaptığı transferlerle lige hazır hale geldi.
Gurubunda Kızıltoprak,1907 Sarı Kanarya, Samanyolu, Haydarpaşa, takımları bulunan Kadıköy Gençlik müsabakalarını Burhan Felek 50. yıl voleybol salonunda oynayacak.

KGSK’NIN PROGRAMI ŞÖYLE:
-21 Ocak 2013 Pazartesi/Saat: 20.00 KADIKÖY GENÇLİK-KIZILTOPRAK
-28 Ocak 2013 Pazartesi/Saat: 20.00 KADIKÖY GENÇLİK-SAMANYOLU
-4 Şubat 2013 Pazartesi/Saat: 20.00 KADIKÖY GENÇLİK-HAYDARPAŞA
-11 Şubat 2013 Pazartesi/Saat: 18.00 KADIKÖY GENÇLİK-1907 SARIKANARYA
10 Şubat’ta devre arası yapılacak. 2. yarı 24 Şubat’ta başlayacak.

ARŞİV