Kalamış'ta ragbi keyfi sona erdi

Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası sona erdi. Altı ülkeden 28 takımın katılımıyla yapılan turnuvada kadınlar kategorisinde Türkiye’den La Bebos, erkeklerde kategorisinde ise Lübnan’dan Lycans Black takımı birinci oldu

08 Ağustos 2022 - 17:08

Ragbi Lig Derneği tarafından düzenlenen 6. Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası, 6-7 Ağustos tarihlerinde 28 takımın katılımıyla, Kadıköy Belediyesi desteği ve ev sahipliğinde Kalamış sahilinde yapıldı. Türkiye ve yurt dışından turnuvaya katılan takımlar 2 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Turnuva’ya Türkiye’nin yanı sıra İran, Sırbistan, Lübnan, Bulgaristan, Hollanda ve Sırbistan’dan toplam 28 takım katıldı.

Turnuva’da kadınlarda Türkiye’den La Bebos takımı, erkeklerde ise Lübnan’dan Lycans Black takımı birinci oldu. Turnuvanın kadınlarda ikinci olan takımı Kadıköy Ladies, üçüncü Red Star oldu. Erkeklerde ise Kadıköy Villains ikinci, Beytepe Panterleri ise üçüncü oldu.

Turnuvanın final bölümünü takip eden Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Anıl Çobanoğulları ve Ragbi Lig Derneği Başkanı Gürol Yıldız dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. 

 


ARŞİV