Kalamış'ta haftada üç gün spor

Kalamış Yaz Festivali kapsamında gerçekleşen spor etkinlikleri festivalle paralel bir şekilde tam gaz devam ediyor

28 Temmuz 2022 - 21:48

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlediği yaz festivali kapsamındaki spor etkinlikleri de diğer etkinliklerle beraber tam gaz devam ediyor. Temmuzda başlayan ve ağustos ayının sonuna kadar sürecek festival kapsamındaki spor etkinlikleri de 30 Ağustos’a kadar sürecek.

Etkinlikler kapsamında sabah ve akşam olmak üzere iki seansta yoga, pilates ve bodyfit dersleri grup halinde yapılıyor. Derslerde Kadıköy Belediyesi’nin deneyimli eğitmenleri gruplara hocalık yapıyor. Kadıköylülerin de bu etkinliklere yoğun bir ilgisi var.
Dersleri hem bir spor aktivitesi hem sosyalleşme olarak gördüklerini söyleyen katılımcılar bu tip etkinliklerin çoğalmasını da istiyor. Spor etkinliğine katılan isimlerden Fatma Düzünyağız, Göztepe’den geldiğini söyledi. Bu tip organizasyonları desteklediğini ve sayısının artması gerektiğini söyleyen Düzünyağız, “Belediyenin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum. Bu etkinliğin haberini de Instagram vasıtasıyla öğrendim” dedi.

Kalamış Yaz Festivali kapsamında Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinlikte her pazartesi sabahı saat 09.00’da yoga, 18.00-20.00 arası yoga, pilates ve bodyfit, her cuma saat 18.00’de yoga, 19.00’da pilates; her cumartesi saat 18.00’de pilates, 19.00’da yoga dersleri veriliyor.


ARŞİV