Kadıköy takımları kazandı

Koşuyoluspor, grubunda şampiyon olurken Haydarpaşa Demirspor ile Kozyatağı gruplarında ikinci oldu

10 Temmuz 2015 - 10:08

Mustafa SÜRMELİ
2014-2015 İstanbul 19 Yaş Altı Amatör Futbol Ligi’ni Koşuyoluspor şampiyon tamamladı. U19/2 21. Grupta yer alan Koşuyoluspor, ligin ilk yarısını 7’de 7 yaparak lider tamamlamıştı.
Pendik Esenyalıspor, Kavakpınarspor, Sultanbeyli Uzunderespor, İstanbul Kartalları, Sancaktepespor, Sarıgazispor, Üsküdar Salacak ile aynı grupta yer alan Kadıköy ekibi, Sancaktepe ile şampiyonluk mücadelesi verdi. Ligde oynadığı toplam 14 maçtan 13’ünü galip, birini mağlup tamamlayıp 39 puan + 40 averajla şampiyonluğu kazandı. Ligi 37 puanla ikinci tamamlayan Sancaktepe ise 12 galibiyet 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.
Koşuyoluspor kulübünden yapılan açıklamada; Kulüp Başkanı Taşkın Tuna, Futbol Şubesi Sorumlusu Ufuk Ekin, Genel Kaptan Mustafa Sunar, İdari Menejer Halit Ustaal, Masör Tamer Akgün ile takımın teknik direktörü Ramazan Baybatmaz ve idaresindeki takımı oluşturan genç kadroya teşekkür edildi.


KADRO GELECEK VADEDİYOR
Başkan Taşkın Tuna, gelecek için ümit vadeden bir kadroya sahip olduklarını belirtti. Elde edilen şampiyonlukla verilen emeklerin boşa gitmemesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Tuna, takımdaki birçok futbolcuya profesyonel liglerden transfer teklifi geldiğini, bundan da mutlu olduklarını açıkladı.
Koşuyoluspor 19 yaş altı takımından bazı oyuncuların süper lig, PTT 1. Lig ve 3. Lig ekiplerinin dikkatini çektiği bu konuda önümüzdeki günlerde daha net gelişmelerin olacağı da belirtildi.

ALKIŞLAR HAYDARPAŞA DEMİRSPOR’A
Kadıköy’ün başarılı ekiplerinden Haydarpaşa Demirspor 2014-2015 İstanbul 19 yaş altı Amatör futbol liginde bu sezon başarılı bir grafik çizdi. 19. grupta Ataşehir Doğuş gibi güçlü bir ekip ile şampiyonluk mücadelesi veren Haydarpaşa Demirspor, sezonu liderin 1 puan gerisinde 40 puanla tamamlayarak şampiyonluğu az farkla kaçırdı. Haydarpaşa Demirspor bu sezon yaptığı maçlarda 13 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

KOZYATAĞI GURUR VERDİ
Kadıköy’ün amatör futbol takımları genel anlamda başarılı bir sezonu geride bıraktı. 24. Gruptaki Kozyatağı oynadığı 14 maçın 11’ini galibiyetle tamamladı. 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplam 35 puan topladı. Kozyatağı’nın bu sezon attığı 59 gole karşılık sadece 9 gol yemesi ise dikkat çekiciydi. Kozyatağı 24 gruplu U19/2 Amatör liginde en az gol yiyen ilk 10 takım arasında yer aldı. 

ARŞİV