İstanbul Mahalli Ligler Fikstürü çekildi

İstanbul voleybol mahalli liglerinin başlaması için geri sayım başladı.

27 Eylül 2012 - 14:54
İstanbul voleybol mahalli liglerinin başlaması için geri sayım başladı. Kulüpler son hazırlıklarını tamamlarken, voleybol yetkilileri de yeni sezonda izlenecek planlarla ilgili son hazırlıklarını tamamladı. Bu çalışmalar kapsamında İstanbul’da mahalli liglerde mücadele edecek olan Küçük Kız-Yıldız Kız-Genç Kız kategorilerinde takımların fikstür çekimleri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
 
İLÇEMİZİN KULÜBÜ DE MÜCADELE EDECEK
Voleybol mahalli liginin çeşitli kategorilerde Kadıköy’ün başarılı kulüplerinden Kadıköy Gençlik de mücadele edecek. Fikstür çekimi sırasında Voleybol İl Temsilcisi Aydın Yolaç’ın, liglerin statüleri hakkında verdiği bilgilerden sonra 2012-2013 sezonunda Genç Kız ve Yıldız Kız kategorilerinde mücadele edecek olan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü takımlarının guruplarındaki rakipleri Voleybol takımları Yardımcı Antrenörü Zeynep Çelik’in kura çekimiyle belirlendi.
 
BAŞKAN HABEŞOĞLU İDDİALI KONUŞTU
Kura ile ilgili Gazete Kadıköy’e bir açıklama yapan KGSK Başkanı İlker Habeşoğlu, “Takımlarımız iyi bir kura çektiler. 2011-2012 sezonunda tamamen spor okulundan yetiştirerek Yıldız Kızlar liginde mücadele ettirdiğimiz takımımızın başarılı maçlar çıkartması ve yaptığı 20 maçta 3 mağlubiyet alması sonucunda C gurubunda seri başı olma başarısını yakaladık. Bu yıl da takımlarımız başarılarını tekrarlayacaktır” dedi.

ARŞİV