Herşey kanserli hastalara destek için

Kanser hastalarına destek için patenle üç aylık Türkiye turuna çıkan, Patenci Adam Akbar İbrahimzadeh, İstanbul'a ulaştı.

04 Ekim 2012 - 15:01
Kanser hastalarına destek için patenle üç aylık Türkiye turuna çıkan, Patenci Adam Akbar İbrahimzadeh, İstanbul'a ulaştı. Kanser hastalarına destek için   Ankara’dan başlayarak Kayseri, Yozgat, Rize, Hopa, Şavşat, Van, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin ve Konya’nın ardından turuna devam eden İbrahimzadeh, Muğla, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ’ın ardından İstanbul’a geldi.
Taksim Meydanı’nda bir gösteri yapan  Akbar İbrahimzadeh,  bir  basın toplantısı yaparak  neden böyle bir organizasyona katıldığını anlattı.
 67 günde 27 ilde 5 bin 300 kilometre yol kat eden İbrahimzadeh, Guinnes rekorlar kitabına geçmek için, İstanbul’da 10 gün tur atacak. 27 Eylül-7 Ekim arasında toplam 6 bin 500 kilometreyi tamamlayacak olan İbrahimzadeh, her gün İstanbul’un farklı yerlerinde 100 kilometre patenle kayacak.
İbrahimzadeh ile ilgili günlük etkinlikler http://skateman.ca/  adresinden duyurulacak.
Sponsorluk yoluyla elde edilen gelir, masraflar karşılandıktan sonra, Türkiye Kanser Hastaları Federasyonu’na gönderileceği belirtildi.

ARŞİV