Hazırlık maçında dostluklar pekişti

Hazırlık maçında buluşan ilçenin iki kulübü Koşuyoluspor ile Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü futbolcuları ve yöneticileri, 3-3 biten maçın ardından iftar yemeğinde biraraya geldiler.

17 Ağustos 2012 - 10:51
 Hazırlık maçında buluşan ilçenin iki kulübü Koşuyoluspor ile Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü futbolcuları ve yöneticileri, 3-3 biten maçın ardından iftar yemeğinde biraraya geldiler.
 
Kadıköy’ün iki köklü kulübü Koşuyoluspor ile Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü düzenledikleri hazırlık maçında biraraya geldi.
Yeni yönetimleri ve yeni transferleriyle İstanbul 1. Amatör Ligi 2012-2013 sezonuna tüm hızıyla hazırlanan iki kulübün hazırlık maçının ardından iki kulüp futbolcu ve yöneticilerinin katıldığı bir iftar yemeği düzenlendi.
Gazete Kadıköy’ün dakika dakika takip ettiği maç ve iftarda iki kulübün futbolcu ve yöneticileri arasındaki dostluk ortamı görülmeye değerdi.
 
GOL DÜELLOSU VARDI
Daha önce hazırlık maçları yapan Fikirtepe Dumlupınar ekibi eksiklerine rağmen Koşuyoluspor karşısında daha diri ve hazır görüntü verirken, Koşuyoluspor’un ilk hazırlık maçı olmasına rağmen zaman zaman etkili gelen Fikirtepe ataklarına dirençle karşılık vermesi büyük alkış aldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Fikirtepe Tesisleri futbol sahasında düzenlenen ve iki takımın yönetici ve sporcularının yan yana izlediği maçta futbolseverler bol gollü geçen karşılaşmadan büyük zevk aldılar. 3-3 biten ve dostluk maçına yakışan görüntülerin sergilendiği maçta zaman zaman futbolun doğası gereği sertlikler de yaşandı. Ancak bu anlarda futbolcuların fair play örneği davranışları da profesyonellere mesaj niteliğindeydi.
 
ÜST DÜZEY BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU
İki takım futbolcuları hazırlık maçı olmasına rağmen performans bakımından üst düzey bir maç izlettiler. Sezon öncesi fiziksel olarak futbolcularda bazı eksikler de göze çarpmadı değil. Ancak sezonun başlamasına yaklaşık iki ay gibi bir süre var ve Gazete Kadıköy’ün gerek yöneticilerle gerek futbolcularla yaptığı görüşmelerde bu sürenin en verimli şekilde değerlendirileceği vurgulandı.
 

ARŞİV