Halil Türkkan Ortaokulu yeniden İstanbul Şampiyonu oldu

Halil Türkkan Ortaokulu, 2023 - 2024 yılı Okul Sporları Küçük Erkek İstanbul Şampiyonası finalini 3-1’lik skorla kazanarak İstanbul Şampiyonu oldu. Şubat ayında Yıldız Erkekler kategorisinde kazandığı İstanbul Şampiyonu ünvanını bu kez de Küçük Erkekler kategorisinde kazanan okul başarısına bir yenisini daha ekledi

03 Nisan 2024 - 09:13

2023-2024 Okul Sporları Küçük Erkek Futbol İstanbul Şampiyonası finali geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlendi. Finale kadar mağlubiyet almadan devam eden Halil Türkkan Ortaokulu Futbol Takımı neredeyse oynadığı bütün maçları büyük skor farkıyla kazandı. Takım oynadığı 10 maçta rakiplerine toplam 62 gol attı. Tek beraberliğini yarı final müsabakasında Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu’na karşı 3 -3 ‘lük skorla aldı ve penaltılarda geçerek finale yükseldi. Halil Türkkan Ortaokulu ile Küçükçekmece TED Özel Atakent Ortaokulu arasında düzenlenen final müsabakasını 3 -1’lik skorla kazanan Halil Türkkan Ortaokulu öğrencileri başarılarını büyük bir coşkuyla kutladı. Üst üste iki yıldır Yıldız Erkekler kategorisinde İstanbul Şampiyonu olan Halil Türkkan Ortaokulu’nun yeni hedefi aynı başarıyı Küçük Erkekler Kategorisi’nde de devam ettirmek.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Okul sporları Küçük Erkek İstanbul Şampiyonası’nda İstanbul’u temsil edecek olan Halil Türkkan Ortaokulu grup maçlarını 26-28 Nisan’da Sakarya’da, yarı final maçlarını 9-12 Mayıs’ta Kastamonu’da, final maçlarınıysa 2-8 Haziran’da Burdur’da oynayacak. İlk hedefleri olan İstanbul Şampiyonluğu’nu  başardıklarını belirten okul müdürü ve aynı zamanda takımın çalıştırıcısı İlter Aygün hem Yıldız Erkekler hem de Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonluğunun yeni hedefleri olduğunu söyledi.


ARŞİV