Halil Türkkan Ortaokulu sporda başarıya doymuyor

Halil Türkkan Ortaokulu 3 farklı branşta yine lider oldu. Okçulukta ve koşu takımıyla Kadıköy Şampiyonu olan Halil Türkkan Ortaokulu, paletli yüzmede ise toplam 6 madalya alarak İstanbul Şampiyonu oldu

24 Nisan 2024 - 17:31

Kadıköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı kapsamında düzenlenen  "Okçuluk Benim Sporum"  projesi etkinlikleri gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kara katılım sağladığı müsabakalarda Halil Türkkan Ortaokulunu temsil eden 5/A sınıfı öğrencisi Uğur Özkay ile 7/B sınıfı öğrencisi Duru Dokuyucu müsabakayı birinci olarak bitirdi ve Kadıköy şampiyonu oldu.

PALETLİ YÜZMEDE 6 MADALYA BİRDEN

Okullar arası Paletli Yüzme İstanbul Şampiyonası’nda Halil Türkkan Ortaokulu’ndan 4 öğrenci dereceye girerek madalya gururu yaşattı. 50 metre su üstü ve 100 metre  suüstü klasmanında yarışan Almina Ecrin Ramazanoğlu her iki yarışmada da birinci oldu ve iki altın madalya aldı. 200 metre su üstü ve 400 metre su üstü yarışlarında ise Ayşenaz İnce üçüncü oldu ve 2 bronz madalya kazandı. Mehmet Kaan İnce 200m su üstü yarışında üçüncü oldu. Çınar Uçar 200 metre çift palet yüzme yarışını üçüncü tamamladı ve Halil Türkkan Ortaokulu toplam 6 madalya alarak evine döndü.

KOŞU TAKIMI KADIKÖY’ÜN EN HIZLISI

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamı düzenlenen spor etkinliklerinde “Ulusal Egemenlik İlçe Şampiyonası”ne Halil Türkkan Ortaokulu Koşu Takımı ilçe birincisi oldu ve evine bir kupa daha götürdü.

 

ARŞİV