Fikirtepe ve Acıbadem'in yüzü gülüyor

Amatör liglerde mücadele eden Kadıköy temsilcilerinden Fikirtepe Dumlupınar ve Acıbadem haftayı galibiyetle kapattı.

28 Kasım 2023 - 12:27

İstanbul Süper Amatör ve 1. Amatör Lig'de mücadele eden 4 temsilcimizden haftayı galibiyetle kapatan takımlar Fikirtepe Dumlupınar ve Acıbadem oldu.

1. Amatör Lig 12. Grup'taki sezona harika bir giriş yapan ve hafta sonuna namağlup olarak lider giren Erenköy Acarspor, sezonun ilk yenilgisini bu hafta tattı. İlk yarısı golsüz sonuçlanan karşılaşmada Erenköy ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. 13 puanla grupta liderliğini sürdüren Erenköy Acarspor'un önümüzdeki hafta rakibi 1923 Esenket Spor olacak.

Aynı ligde 13. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar ise baskılı oynadığı maçta Küçükbakkalköy'ü 3-0 gibi net bir skorla yendi. Grubunda 10 puana ulaşan ve 3. sıraya yükselen Fikirtepe'nin hafta sonu Çiğdemspor ile karşılaşacak.

14. Grup'ta mücadele eden Acıbadem, son dakikaları gergin geçen ve rakibin iki kırmızı kart gördüğü maçta Çekmeköy Çarşı'yı 4-1 mağlup etti. Bu galibiyetle 10 puanla 4. sıraya yerleşen Acıbadem yeni haftada Sultan Mehmed Han ile rakip olacak.

Süper Amatör Lig 3. Grup'ta yer alan Yeldeğirmeni ise Selimiye karşısında 3-0 hükmen mağlup oldu. 


ARŞİV