Fikirtepe şampiyonluk kupasına kavuştu

İstanbul 1. Amatör Küme 17. Grupta geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Fikirtepe Dumlupınar, son hafta taraftarı önünde hem bol gollü bir galibiyete imza attı hem de şampiyonluk kupasını kaldırdı

27 Haziran 2022 - 12:31

Kadıköy’ü İstanbul 1. Amatör Küme’de temsil eden temsilcilerimizden Fikirtepe Dumlupınar, şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükseldi. Şampiyon takım, kupasını dolu tribünler önünde kaldırdı. Fikirtepe Dumlupınar önümüzdeki sezon Kadıköy’ü Süper Amatör’de temsil edecek tek takım olacak.

SON MAÇTA GOL YAĞMURU
1. Amatör 17. Grupta mücadele eden Fikirtepe, sezonun başından sonuna kadar grubunu forse etti. 18 maçın 16’sını kazanan ve sadece 1 kez sahadan mağlup ayrılan Kadıköy temsilcisi geçtiğimiz hafta da şampiyonluğu garantilemişti.

Ligin son maçında, Fikirtepe Fenerbahçe Tesisleri’nde Beykoz Yenimahalle’yi ağırlayan temsilcimiz rakibini adeta gole boğdu. Fikirtepelilerin tribünleri doldurduğu maçta rakibini 7-2 yenen şampiyon taraftarları gole doyurdu.

Fikirtepe Dumlupınar bu sonuçla sezonu en yakın rakibi Selamsız’ın 5 puan önünde, 49 puanla şampiyon olarak kapattı. Rakip filelere toplam 52 gol gönderirken kendi kalesinde 14 gol gördü.

MİNİK TAKIM DA KUPA KALDIRDI
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber kupa törenine geçildi. Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oltulu ile siyasi partilerin Kadıköy temsilcileri ve örgütlerinin de bulunduğu protokolün önünde kupasını kaldıran Fikirtepe Dumlupınar oyuncuları kupayla coşkulu anlar yaşadı, bol bol fotoğraf çektirdi.

A Takımın şampiyonluk kupasını kaldırması öncesinde, grubunda şampiyon olan Fikirtepe Dumlupınar U-12 Takımı da kupa kaldırdı. Minik şampiyonlar da kupalarıyla taraftarları önünde tur attı ve büyük bir mutluluk yaşadı.  

 


ARŞİV