Fikirtepe, İstanbul'un gururu oldu

Türkiye Şampiyonası, sayısız şampiyonluklar kazanan Fikirtepe Dumlupınarspor için tecrübe oldu

12 Mayıs 2016 - 16:26

U19 Türkiye Şampiyonası’na katılarak Kadıköy ve İstanbul’un gururu olan Fikirtepe Dumlupınarspor Kulübü yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
U19 Türkiye Şampiyonası Tekirdağ Grubunda oynadığı iki maçın birini kaybedip, diğerinde rakibiyle berabere kalan Fikirtepe Dumlupınarspor’da hüzün ve sevinç bir arada. U 19/1 liginde grubunda şampiyon olduktan sonra İstanbul elemelerinde guruplara kalan Kadıköy temsilcisinin yöneticileri Hüseyin Gediz, Murat Ünal, Selçuk Kılıçarslan, “Türkiye Şampiyonası Tekirdağ elemelerinde gurubumuzda oynadığımız iki maçın birisini kaybedip, diğerinde berabere kalan futbol takımımız, Tekirdağ’daki Türkiye Şampiyonası’nda Kadıköyümüzü genç bir kadroyla temsil etti. Liglerinde zorlu bir grupta şampiyon olan ve A takımda mücadele eden genç sporcularımız, Tekirdağ’daki şampiyonada başarılı olmalarına rağmen heyecanlarına yenik düştüler” dedi.
Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Ayrıca Türkiye Şampiyonası’nda Kadıköy’ü temsil eden kulübümüze ve bu cesur yürekli çocuklarımıza maddi ve manevi desteklerini sağlayan Kadıköy Belediyesi’ne Dumlupınar Mahalle Muhtarımız Nazan Gürkan’a, Fikirtepe platformuna, spora, sporcuya önem veren değerli müteahhitlerimize teşekkür ederiz” denildi.
 
ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYACAĞIZ
“A Takım ve alt yapılarda şampiyonluklar yaşayacağız” denilen açıklamada;
Fikirtepe Dumlupınarspor’un mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı, yöneticisi Selçuk Kılıçarslan, Kadıköy ekibinin birkaç sene içinde Türkiye Şampiyonalarında final oynayacak ve şampiyonluklar yaşayacak bir alt yapıya sahip olacağına inandığını ve bunu başaracak gücün Fikirtepe Dumlupınarspor Kulübü’nde mevcut olduğunu ifade etti.

 


ARŞİV