Fikirtepe gaza bastı

Fikirtepe Dumlupınar, üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

08 Aralık 2023 - 12:07

İstanbul amatör futbol liglerinde mücadele eden takımlarımızdan Fikirtepe Dumlupınar ve Acıbadem haftayı galibiyetle kapatmayı başardı. Erenköy Acarspor'un önde götürdüğü karşılaşmada ise maç tamamlanamadı.

1. Amatör Küme 13. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar, Çiğdemspor'u 2-1 yenerek üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrıldı. Fikirtepe bu sonuçla puanını 13'e yükselterek maç eksiğiyle 3. sıraya yükseldi. Temsilcimiz hafta sonu ise grupta son sırada yer alan Pendik Kaynarca ile oynayacak.

14. Grupta mücadele eden Acıbadem ise Sultan Mehmed Han takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı. Galibiyet serisini iki maça çıkaran ve puanını 13 yapan Acıbadem grubunda 3. sırada yer alıyor. Acıbadem önümüzdeki hafta Çavuşbaşı ile oynayacak.

Süper Amatör'de yer alan Yeldeğirmeni ise bu hafta da hükmen mağlup sayıldı.

ERENKÖY MAÇI TAMAMLANAMADI
1. Amatör Lig 12. Grup'ta lider durumda bulunan temsilcimiz Erenköy Acarspor'un 1923 Esenkent Spor ile oynadığı maç ise tamamlanamadı. Erenköy karşılaşmada 2-0 öndeyken ve maçın normal süresi tamamlanmış uzatmalar oynanırken Erenköy Acarspor'lu bir futbolcuya tribünden küfür edildi. Bunun üzerine oyuncunun tribünde bulunan tanıdıkları müdahalede bulununca tribünde gerginlik yaşandı. Sahadaki bazı oyuncular gerilimi dindirmek için tribüne gitti. Döndüklerinde ise hakem maçı tamamlatmadan soyunma odasına gitti. Maç ile ilgili son kararı Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, hakemin raporuna göre verecek.  

 


ARŞİV