Fikirepe Dumlupınar 1 puanla yetindi

Kadıköy temsilcilerinden Fikirtepe Dumlupınar zirve mücadelesini bırakmadı ve Pendik Kaynarca’yla deplasmanda 2-2 berabere kalırken yenilmezlik serisini de 6 haftaya çıkardı

16 Şubat 2024 - 14:03

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta 18. hafta karşılaşmasında Kadıköy temsilcisi Fikirtepe Dumlupınar ile grupta 10. sırada yer alan Pendik temsilcisi Pendik Kaynarca, İBB Esatpaşa Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maça beş haftalık yenilmezlik serisiyle son derece formda gelen Kadıköy temsilcisi Pendik Kaynarca karşısında 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Kadıköy temsilcisi Fikirtepe, Girne Gençlik’in ardından 2. sırada yerini koruyor. Bu beraberlik sonucu grup lideriyle arasındaki puan farkını da 10’a çıkartmış oldu.

İbrahim Tokmak, Tarık Tekin ve Fırat Eryılmaz’ın yönettiği karşılaşmanın 16. dakikasında Kadıköy ekibinden Kaan Ezenerden’in golüyle öne geçen ekip ilk yarıyı galip tamamlayan taraf oldu. İkinci yarıda Pendik Kaynarca’nın göz dolduran oyunu karşılığını 58. dakikada Melih Polat’ın golüyle alarak skoru 1-1’e getirdi. Golden sonra baskılarını sürdüren Pendik temsilcisi 75. dakikada Cankat Yıldırım’dan gelen golle skoru 2-1’e getirdi. Tabeladaki skoru 90. dakikada attığı golle Göktürk Ali Arslan belirledi ve Kadıköy ekibi deplasmandan 2-2’lik beraberlikle 1 puanı cebine koyarak ayrıldı.

Fikirtepe Dumlupınar 20. haftada grupta 9. sırada yer alan Gümüşsuyu ile rakip olacak.


ARŞİV