Fenerbahçe'den sporcusuna teşekkür

Fenerbahçe Spor Kulübü; resmi internet sitesinden milli atletine teşekkür etti.

17 Ağustos 2012 - 10:52
Fenerbahçe Spor Kulübü; resmi internet sitesinden milli atletine teşekkür etti.
Londra Olimpiyatları’nda kadınlar 100 metre engelli finalinde yarışan Fenerbahçeli milli atlet Nevin Yanıt, 12.58 olan Türkiye rekorunu tekrar ederek Londra 2012 Yaz Olimpiyatları’nda 5. oldu.
Nevin Yanıt performansıyla büyük bir başarı sergileyerek, tüm Türkiye’yi olduğu gibi kulübü Fenerbahçe’yi de memnun etti. Kulüp, resmi internet sitesi olan www.fenerbahce.org’nin açılış sayfasından sporcusuna elde ettiği başarıdan dolayı teşekkür etti.
Fenerbahçe internet sitesinden yapılan açıklamada; “Avrupa Şampiyonu Atletimiz Nevin Yanıt, 2012 Londra Olimpiyatları 100 metre engellide final koşarak bizleri gururlandırdı; Türkiye rekorunu yenileyen kızımızı yürekten kutluyoruz. Piste adım attığı andan itibaren bizlerde yaşattığı inancı son çizgiye taşıyan sporcumuzla gurur duyuyoruz. Teşekkürler Nevin Yanıt, dün olduğu gibi her gün seninleyiz...” denildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi de resmi internet sitesinden Yanıt’a teşekkür mesajı yayınladı. Yarı finalde yine 12.58’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak ikinci olan ve finalde yarışma hakkını elde eden Yanıt, Olimpiyat Oyunları’nda bir sprint finalinde mücadele eden ilk Türk sporcusu olarak tarihe geçti.
 
 

ARŞİV