Erenköy ve Fikirtepe'de keyifler yerinde

Erenköy Acarspor ve Fikirtepe Dumlupınar rakiplerini gole boğdukları maçlarda 3 puana kolay ulaştılar.

14 Aralık 2023 - 19:11

İstanbul 1. Amatör Küme'de mücadele eden Kadıköy temsilcilerinden Erenköy Acarspor ve Fikirtepe Dumlupınar haftayı bol gollü galibiyetlerle kapatırken Acıbadem sahadan mağlup ayrıldı.

12. Grup'ta zirve mücadelesini sürdüren Erenköy Acarspor grubun formda takımlarından Beykoz Yenimahalle'yi 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında bulduğu 2 golle maça harika bir giriş yapan temsilcimiz rakibinin ilk yarıda 10 kişi kalmasıyla kalan dakikaları da rahat bir şekilde geçirdi. Erenköy grubunda 16 puanla ve averajla 2. sırada bulunuyor. Temsilcimiz hafta sonu Yamanspor ile rakip olacak.

13. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar ise Pendik Kaynarca'yı 4-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol daha bulan Fikirtepe bu sonuçla galibiyet serisini de 4 maça çıkardı. 16 puanla liderin 3 puan gerisinde 3. sırada yer alan temsilcimiz hafta sonu Gümüşsuyu ile karşılaşacak.

14. Grup'ta mücadele eden Acıbadem ise 7 sarı kartın çıktığı gergin maçta Çavuşbaşı Spor Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. Grupta 13 puanla 6. sırada bulunan Acıbadem hafta sonu Tuzla Gençlerbirliği ile oynayacak.


ARŞİV