Erenköy fırtınası

İstanbul 1. Amatör Küme’de mücadele eden Erenköy Acarspor, ikinci maçını da 4-0 kazanarak grubunda namağlup liderliğe yükseldi

25 Ekim 2022 - 12:06

İstanbul Süper ve 1. Amatör kümede mücadele eden Kadıköy temsilcilerinin maçları yine heyecanlı anlara sahne oldu.

Süper Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden Fikirtepe Dumlupınar sezonun ilk yenilgisini bu hafta aldı. Fikirtepe Fenerbahçe Tesisleri’nde Beşyüzevler ile karşılaşan temsilcimiz daha ilk dakikada kalesinde golü gördüğü maçtan sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bu hafta deplasmanda Şilespor’la karşılaşacak Fikirtepe grubunda 4 puanla 7. sırada bulunuyor.

1.Amatör 13. Grup’a galibiyetle başlayan Yeldeğirmeni ise ikinci hafta mücadelesinden de 3 puanla ayrıldı. Rakibi Adalar’ı tek golle geçen Yeldeğirmeni, 6 puanla grubunda lider durumda.

Sezona iki de iki yaparak başlayan ve grubunda lider durumda bulunan bir diğer Kadıköy temsilcisi ise Erenköy Acarspor oldu. Ümraniye Hekimbaşı’nı 4-0 gibi net bir skorla yenen Erenköy, 3. hafta mücadelesinde 1923 Esenkent ile karşılaşacak. Diğer temsilcilerimiz Yeldeğirmeni evinde Marmara Karayolları, Fikirtepe Dumlupınar ise Şilespor'la deplasmanda mücadele edecek.

HAFTANIN PROGRAMI
Şilespor – Fikirtepe Dumlupınar / 29 Ekim Cumartesi 17.00 / Selimiye Stadı
Yeldeğirmeni – Marmara Karayolları / 30 Ekim Pazar 14.00 / Selimiye Stadı
Erenköy Acarspor – 1923 Esenkent / 30 Ekim Pazar 16.00 / Dudullu Stadı


ARŞİV