Erenköy fırtına gibi

Kadıköy ekibi Erenköy Acarspor, 1. Amatör Lig'e fırtına gibi bir giriş yaparak 2'de 2 yaptı.

10 Kasım 2023 - 11:32

İstanbul Süper Amatör ve 1. Amatör Lig'de mücadele eden Kadıköy temsilcilerinden haftayı galibiyetle kapatan tek takım Erenköy Acarspor oldu. Erenköy, 1. Amatör Lig 12. Grup'taki ikinci maçında Ortadağ Spor'u 4-1 mağlup ederek ligde 2'de 2 yaptı ve 6 puanla grup liderliğini sürdürdü. Erenköy Acarspor'un önümüzdeki hafta rakibi iki maçından da beraberlikle ayrılan Kanlıca olacak.

İlk haftayı bay geçen ve sezonun ilk maçında Dolayoba ile karşılaşan bir diğer Kadıköy ekibi Fikirtepe Dumlupınar ise sahadan beraberlikle ayrıldı. 1-1 sona eren ve hayli sert geçen maçta temsilcimizden 3, Dolayoba'dan ise 2 oyuncu kırmızı kart gördü. 13. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar'ın yeni haftadaki rakibi Şile Deniz Spor olacak.

Sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılan 14. Grup'taki temsilcimiz Acıbadem ise bu haftayı puansız kapattı. Samandıra Futbol Spor Kulübü'ne 2-1 mağlup olan Acıbadem'in önümüzdeki hafta rakibi henüz puanla tanışamayan Kaynarcaspor.

Süper Amatör'deki tek Kadıköy ekibi olan Yeldeğirmeni ise Osmaniye İstiklal'e 3-0 hükmen mağlup olarak bu haftayı da puansız kapattı.  


ARŞİV