Erenköy Acar Zirvenin Yeni Sahibi

Kadıköy temsilcisilerinden Erenköy Acar bu hafta Ümraniye temsilcisi Yamanspor’la deplasmanda karşı karşıya gelerek 5 gollü bir galibiyetle grupta zirveye yerleşti

20 Şubat 2024 - 16:14

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta 20. hafta karşıları tamamlandı. Kadıköy temsilcisi Erenköy Acar ile grup 7.’si Ümraniye temsilcisi Yamanspor, Çavuşbaşı Muhammed Hanefi Dilmaç Çavuşbaşı Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maç 5 -2 tamamlanırken grupta liderlik koltuğu da Kadıköy temsilcisine geçmiş oldu. Maça yaptığı hat trickle damga vuran isim ise şüphesiz Abdullah Furkan İskeder oldu.

İbrahim Erman Karteler, Ali Kaan Meriç ve İsmail Emir Atalay’ın yönettiği karşılaşma çok hızlı başladı. Maçın 11. dakikasında Kadıköy ekibinden Abdullah Furkan İskender’in golüyle öne geçen ekip 20. dakikada Bilal Özkan’ın golüyle skoru erkenden 2 - 0 yaptı. Psikolojik üstünlüğü sağlayan Erenköy Acar, 15. dakikada Abdullah Furkan’ın 41. dakikadaysa Bilal Özkan’ın attığı ikinci gollerle skoru 4-0’a getirdi. İlk yarı skorunu belirleyen isim 45. dakikada attığı golle  Hüseyin Karabulut oldu ve ilk yarı 4 - 1’lik ezici bir skorla sona erdi. İkinci yarı ilk yarıya oranla oldukça durağan geçerken gol sesi yine Erenköy Acar’dan geldi ve 80. dakikada Abdullah Furkan İskender’in yaptığı hat trickle skor 5-1’e geldi. 85. dakikada Yamanspor’dan 3 değişiklik hamlesi geldi ancak bu değişiklikler sonuca etki etmedi. 86. dakikadaysa Yamanspor’dan Veysel Tok’un attığı golle skor tabelası belli oldu. Deplasmanda aldığı 3 puanı cebine koyarak ayrılan Erenköy Acar’da bu sonuçla grupta liderlik koltuğuna yükseldi.


ARŞİV