Bu bir şampiyonluk hikâyesidir

Kadıköy Belediyesi Birimlerarası Futbol Şampiyonası’nın son şampiyonu Destek Hizmetleri başarılı bir yönetim ve iyi bir ekiple kupaya uzandı.

14 Haziran 2012 - 15:31
                                       
Kadıköy Belediyesi birimleri arasında birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygularını pekiştirmek adına gerçekleştirilen futbol şampiyonası bu yıl da heyecanlı geçti. Zorlu geçen maçların ardından kupaya Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekibi güçlü ve iyi organize olmuş ekibiyle uzandı. Aslında Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bu başarısı ilk değil. İdari İşler Amirliği olarak 1994 yılında düzenlenen turnuvada da şampiyon olduklarını söyleyen ekibin başarılı kaptanı Ercan Büyük, son 4 yıldır düzenli bir şekilde yapılan birimlerarası futbol şampiyonalarında istikrarlı bir başarı yakaladıklarını belirterek, “4 sene içinde Destek Hizmetleri Müdürlüğü (İdari İşler) olarak 2 kere birincilik bir kere ikincilik aldık. Toplamda 3 birincilik, 1 ikinciliğimiz var. Müdürlükler arası genel puan sıralamasında açık ara puanla 1. sıradayız” dedi.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekibinin başarısında yönetimin de payını unutmamak gerek. Başta Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Ensari, Destek Hizmetleri Müdürü Nuray Zeybek’in takıma olan destek ve inancı başarıdaki en önemli etkenlerden.
 
İŞTE ŞAMPİYON EKİP
1-Ercan BÜYÜK
 2-Şükrü YAY                      
 3-İlkel LORT                      
 4-Yasin AYDIN                  
 5-Aliekber ÇAĞRITEKİNCİ        
 6-Yasin TÜRKDOĞAN        
 7-Hüsamettin ŞÜŞE          
 8-FATİH TAŞCI                 
 9-Sadık BASUMLI              
10-Emrah ETİK                    
11-Emre AYDIN                   
12-Özgür ÇANGAYA            


ARŞİV