Bilardo aracılığıyla sosyal mesaj verildi

12-16 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Dünya artistik bilardo şampiyonası öncesi bilardo tanıtım gösterileri çeşitli etkinliklerle sürdü.

22 Ağustos 2012 - 16:14
 
12-16 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Dünya artistik bilardo şampiyonası öncesi bilardo tanıtım gösterileri çeşitli etkinliklerle sürdü.
 
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Samsun’da 12-16 tarihleri arasında düzenlenecek uluslararası Dünya artistik Bilardo Şampiyona öncesi, Astoria AVM’de tanıtım amacıyla bir bilardo gösterisi yapıldı. Darülaceze sakinlerinin de katıldığı etkinlik, milli bilardocularla yapılan maçlarla renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe milli bilardo sporcuları Sinem Ökten, Eylül Kibaroğlu, Hacı Arap Yaman, Koray Kirman, Serdar Gümüş ve Lütfü Cenet katıldı.
Herkes tarafından ilgiyle izlenen bilardo sporunu halkla yakınlaştırmayı amaçlayan etkinliğe sanatçılar “Bizans İmparatoru Recep Aktuğ” ile Aşk-ı Memnu dizisinin “Katya”sı Ufuk Kaplan katıldı. Katılımcıların milli sporcularla da maç yapma imkanı bulduğu etkinliğe halk da büyük ilgi gösterdi. Etkinlik, milli sporcuların yaptığı gösteri maçlarıyla devam etti.
Sporun ve sporcunun sosyal boyutunu gündeme getiren bilardo sporcuları Darülaceze’den 10 yaşlıyı misafir ederken, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit aileleri için bağış olarak hazırlanan 200 koli yiyecek malzemesi, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güner’e teslim edildi.
 
GAZETECİLER BİLARDODA TER DÖKTÜ
Yoğun katılım ve ilgi gören etkinlik 16 Ağustosta da devam etti. Türkiye bilardo Federasyonu ulusal basında görevli tüm gazetecilere bilardo keyfini ve heyecanın yaşatmak amacıyla basın turnuvası düzenledi. Gazeteciler haber koşuşturmasıyla yoğun geçen bir günün akşamında bilardo turnuvasıyla eğlenceli saatler yaşama fırsatı buldu. Turnuva birincisi Titanic Otel Grubu tarafından 3 günlük bir tatil ile ikinci Platin marka bilardo topu ile on-line ödeme sistemi WinWin’den 500 liralık yemek çeki, üçüncü de çok kaliteli bir isteka seti ile yine WinWin’den 300 liralık yemek çeki ödüllendirildi.
 

ARŞİV