Ataşehir bir rekora daha imza attı

Dünya Spor Günü dolayısıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Harekete Geç organizasyonu; rekor katılımla gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2012 - 14:34
Dünya Spor Günü dolayısıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Harekete Geç organizasyonu; rekor katılımla gerçekleştirildi. Sağlıklı bir yaşam parolasıyla müzik eşliğinde gerçekleştirilen sportif etkinliğe çok sayıda sanatçı ve sporcu ile Ataşehir’deki tüm ilköğretim okullarından öğrenci grupları, Ataşehir Belediyespor Kulübü’ne bağlı sporcular ve engelli sporcular katıldı.
FİFA kokartlı futbol hakemi Süleyman Abay’ın başlangıç düdüğüyle başlayan etkinliğe “Bir Çocuk Sevdim” isimli televizyon dizisinin küçük oyuncusu Aybars Kartal Özson da eşlik etti. Faruk Emre’nin sözlerini yazıp söylediği “Harekete Geç” şarkısıyla tüm çocuklar bir anda spor yapmaya başladı.
Gözlemci komite, 3 bin 127 çocukla yeni bir rekora imza atıldığını açıkladı.
Rekor denemesi aralarında Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İsmail Kabakçı’nın da bulunduğu jüri tarafından tescillendi.
Rekor denemesinin ardından Faruk Emre bir konser verdi.

ARŞİV