At yarışları ilgiyle izlendi

Ülkenin dört bir yanından binicilerin katıldığı İksir Resort Town Binicilik Şenliği’nde, kupalar sahiplerini buldu.

12 Eylül 2011 - 14:36

Mini Derby, At Terbiyesi ve Atlı Dayanıklılık yarışları geçtiğimiz günlerde Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda gerçekleştirildi. “İlk Kupa İlk Heyecan” sloganıyla düzenlenen Binicilik Yarışması'na, ülkemizin dört bir yanından biniciler katıldı ve 28 at yarıştı. Yarışlar sonunda; Atlı Dayanıklılık 50 kilometre Kaymakamlık Kupası yarışmasında; Kemal Arda birinci olurken, Kudret Çelik ve Simge Özaltındere müşterek ikinci, Efe Çehreli dördüncü oldu. Dereceye girenlerin kupaları, Daday Kaymakamı Nevzat Karkacı tarafından verildi.
Mini Derby kupa yarışlarında ise, Tolga Aydın birinci olurken, Cem Alpdemir ikinci, Yıldız Yüksek üçüncü oldu.
Engel Atlama yarışlarında 90 cm. Genel Derecede, Yıldız Yüksek birinci, Sergen Altun ikinci, Tolga Aydın üçüncü, Cem Alpdemir dördüncü ve Cahide Topsakal beşinci sırada yer aldı. Dereceye girenlerin kupaları, İksir Resort Town Tatil Kasabası Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
Engel Atlama Çalışma Parkurlarının 100 cm. Yükseklik yarışında ise genel dereceler; Simge Özaltındere birinci, Tolga Aydın ikinci, Cahide Topsakal üçüncü, Kudret Çelik dördüncü, Güner Erturgut beşinci oldu. Valilik Kupası ödülleri Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve Türkiye Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Ali Küçük tarafından verildi.
Dereceye giren at sahiplerine, kupa ile para ödülleri verildi.
 


ARŞİV