Amatör heyecan devam ediyor

Kadıköy ve civarından takımların yer aldığı İstanbul 1. Amatör Futbol Ligi’nde kulüplerimiz gruplarında zorlu karşılaşmalar gerçekleştiriyor.

17 Ekim 2012 - 15:44
Kadıköy ve civarından takımların yer aldığı İstanbul 1. Amatör Futbol
Ligi’nde kulüplerimiz gruplarında zorlu karşılaşmalar gerçekleştiriyor.
 
15. grupta Kozyatağı deplasmanda Dudullu’ya 6-2 yenildi. 8. Sıradaki Kozyatağı’nın 5 maçta 4 puanı bulunuyor. Aynı grupta 9. Sıradaki Hilalspor ise 5. Haftada henüz galibiyetle tanışamadı. Son sıradaki Hilalspor evinde Mesudiye’ye 4-1 yenildi.16. grupta ise Yel değirmeni haftayı bay geçti. 5. Sıradaki Yel değirmeni’nin 5 puanı bulunuyor. 17. grupta mücadele eden ekiplerimizden Modafenspor deplasmanda mücadele ettiği Kurtköyspor’u 2-1 yendi ve 6 maçta 16 puanla liderliği korudu. Kurtköyspor 2. Sırada yer alırken 3. Sıradaki Bostancıspor bu hafta rakibi Taçspor ile 0-0 berabere kaldı. Taçspor 7 puan toplarken Bostancspor 11 puana yükseldi. 5. Sıradaki Koşuyolu ise deplasmanda karşılaştığı Bulvarspor ile gol duellosu şeklinde geçen maçtan 4-3 mağlubiyetle ayrılarak 9 puanda kaldı.
18. grupta ise Fikirtepe fırtınası esiyor. Fikirtepe bu hafta karşılaştığı Elmalı’yı 4-1 yendi. 15. puanla 2. Sıradaki yerini korudu. İçerenköy İdman Yurdu ise deplasmanda müthiş bir mücadele sonrasında Sancaktepe’yi 3-2 yendi ve 9 puana yükselerek4. Sırada yer aldı. Yoncaspor ise Tunusbağı’nı 2-0 geçti, 3. Sırada 9 puanla grupta iddialı olduğunu gösterdi.
 
HAFTANIN KARŞILAŞMALARI
-15. Grup:
Kozyatağı-Sarıgazi
Alemdağ-Hilalspor
 
-16. Grup:
Çavuşbaşı-Yel değirmeni
 
-17. Grup:
Modafenspor-Kartal Yuvası
Taçspor-Bulvarspor
İcadiye-Bostancı
Koşuyolu Kurtköyspor
 
-18. Grup:
İçerenköy İ.Y.-Çavuşoğlu
Tunusbağı-Fikirtepe
Karabekirspor-Yoncaspor
 

ARŞİV