Amatörler 3'te 3 yaptı

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Kadıköy temsilcileri geçtiğimiz haftayı galibiyetlerle kapattı.

29 Aralık 2023 - 13:30

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Fikirtepe Dumlupınar, Erenköy Acarspor ve Acıbadem geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatarak gruplarında zirve takiplerini sürdürdüler.

12. Grup'ta yer alan Erenköy Acarspor, 10 kişi kaldığı maçta Yamanspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla geçerek averajla 2. sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz yılın son günü ise çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 31 Aralık Pazar günü oynanacak maçta Erenköy, kendisiyle aynı puandaki lider Tuzla 1954 Spor'la karşılaşacak. Tuzla Belediyesi Sahası'nda oynanacak maç saat 15.00'de başlayacak. 

13. Grup'ta yakaladığı galibiyet serisiyle zirveye tutunan Fikirtepe Dumlupınar ise geçtiğimiz hafta sonu Gümüşsuyu'nu tek golle geçmeyi başardı. Fikirtepe hafta içi oynanan maçta ise Ümraniye İnkılapbir'e 5-2 mağlup oldu. Lider Girne Gençlik'in 3 puan gerisinde 19 puanla 2. sırada yer alan Fikirtepe Dumlupınar, 30 Aralık Cumartesi günü Girne Gençlik ile karşılaşacak. Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri'nde oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak.

14. Grup'ta mücadele eden Acıbadem ise çekişmeli geçen maçta son dakikada bulduğu golle Tuzla Gençlerbirliği'ni 3-2 yenmeyi başardı. Acıbadem grubunda 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Acıbadem yılın son günü Kaynarca Sahası'nda Pendik Emekspor'la oynoyacak. Karşılaşma saat 15.30'da başlayacak.


ARŞİV