Amatörde zafer haftası

Gİstanbul amatör futbol liglerinde mücadele eden üç temsilcimiz de geçen haftayı 3 puanla kapatmayı başardı

09 Aralık 2022 - 11:49

İstanbul Süper Amatör Küme’deki tek temsilcimiz Fikirtepe Dumlupınar ile 1. Amatör Küme’deki temsilcilerimiz Yeldeğirmeni ve Erenköy Acarspor geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatarak 3’er puanı hanelerine yazdırdılar. Süper Amatör 2. Grup’ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar, çekişmeli geçen maçta grubun önemli takımlarından Balkan Yeşilbağlar’ı 3-2 mağlup etti. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 8’e çıkartıp puan tablosunda 8. sıraya yerleşti. Fikirtepe’nin önümüzdeki hafta rakibi Paşabahçe olacak.

1.Amatör 13. Grup’ta mücadele eden Yeldeğirmeni ise grupta henüz galibiyetle tanışamayan Onay Spor’u 4-1 gibi net bir skorla devirdi. Bu galibiyetle puanını 18 yapan Yeldeğirmeni, 18 puanla 2. sırada yer alıyor. Temsilcimizin önümüzdeki hafta rakibi Maltepe Yıldız.

15. Grup’ta yer alan Erenköy Acarspor ise rakibi Kartal Yunusspor’un sahaya çıkmaması üzerine haftayı 3-0 hükmen galip olarak bitirdi. Erenköy Acarspor puanını 17’ye çıkartarak grubunda 2. sırada yer aldı. Erenköy Acarspor önümüzdeki hafta Sancaktepe Zigana ile mücadele edecek.

HAFTANIN PROGRAMI
Fikirtepe Dumlupınar - Paşabahçe / 11 Aralık Pazar 11.00 / Alemdağ Stadyumu
Yeldeğirmeni - Maltepe Yıldız / 10 Aralık Cumartesi 12.00 / Beylerbeyi 75. Yıl Stadı
Erenköy Acarspor – Sancaktepe Zigana


ARŞİV