Amatörde tatsız hafta

Koşuyolu'nun rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle aldığı hükmen galibiyet dışında Kadıköy temsilcileri haftayı mağlubiyetlerle kapattı.

05 Haziran 2023 - 15:51

Kadıköy'ü, İstanbul 2. Amatör Lig'de temsil eden 6 ekibimizden sadece Koşuyolu bu hafta hanesine 3 puan yazdırabildi. Diğer temsilcilerimiz sahadan mağlubiyetlerle ayrıldı.

15. Grup'ta yer alan Bostancı rakibi Ferahspor'a 2-0 mağlup oldu. 18 puanda 6. sırada kalan Bostancı'nın yeni haftadaki rakibi grbun lideri Samandıra Futbol Kulübü olacak.

16. Grup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Feneryolu, Maltepe Fındıklı'ya 4-1, Kozyatağı İdman Yurdu ise Sultan Mehmed Han'a 3-1 yenildi. Feneryolu önümüzdeki hafta Sancaktepe Belediye Gençlik, Kozyatağı İdman Yurdu ise Üsküdar Altın Şehir ile rakip olacak.

17. Grup'taki temsilcimiz Koşuyolu ise bu haftaki rakibi İstanbul Kartalları'nın sahaya çıkmaması üzerine 3-0 hükmen galip ilan edildi. Puanını 27'ye çıkartarak puan tablosunda 3. sıraya yerleşen Koşuyolu, hafta sonu Sancaktepe Emekspor ile karşılaşacak.

18. Grup'ta haftalardır namağlup liderliğini sürdüren temsilcimiz Acıbadem ise sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. En yakın rakibi Şile Deniz Spor'a 2-1 yenilen Acıbadem bu sonuca rağmen rakibinin 1 puan önünde, 33 puanla lider durumda yer alıyor. Acıbadem yeni haftada Maltepe Zümrütevler ile oynayacak.

19. Grup'ta yer alan, Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise Pendik Yenişehir Gençlik'e 8-0 mağlup oldu. Puansız olarak grubunda son sırada bulunan İstanbul Çorumspor hafta sonu Çekmeköy Çarşı ile karşılaşacak.


ARŞİV