Amatörde Kadıköy fırtınası esti

İstanbul amatör küme futbol liglerinde mücadele eden Kadıköy temsilcileri haftayı net galibiyetlerle kapatarak hanelerine 3 puan yazdırdılar.

09 Ocak 2023 - 12:37

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Fikirtepe Dumlupınar ve 1. Amatör Lig'de mücadele eden Yeldeğirmeni ve Erenköy Acarspor haftayı gollü galibiyetlerle kapatarak 3 puanının sahibi oldular.

Fikirtepe Dumlupınar, Süper Amatör 2.Grup'ta rakibi Mimarsinan'ı'ı 4-1 gibi farklı bir skorla yenerken puanını da 11'e yükseltti. Fikirtepe hafta sonu, puan tablosunda bir sıra üzerinde yer alan Yeşilbayır ile karşılaşacak.

1.Amatör 13.Grup'ta zirve takibini sürdüren Yeldeğirmeni bu haftayı da galibiyetle kapattı. Yeldeğirmeni rakibi Adalar'ı 2-0 mağlup etti ve 30 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Telsilcimizin hafta sonu, 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Selamsız ile oynayacak. 

Bir diğer temsilcimiz Erenköy Acarspor ise Ümraniye Hekimbaşı'nı 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 1.Amatör 15.Grup'ta 27 puana yükselen Erenköy 3. sırada bulunuyor. Erenköy Acarspor hafta sonu puan tablosunda 2. sırada bulunan Tuzla Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 

 

HAFTANIN PROGRAMI
Fikirtepe Dumlupınar - Yeşilbayır / 14 Ocak Cumartesi 15.00 / Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri
Yeldeğirmeni - Selamsız / 15 Ocak Pazar 18.00 / Selimiye Stadı
Erenköy Acarspor - Tuzla Gençlerbirliği / 15 Ocak Pazar 14.00 / Yenisahra Suni Çim Stadı


ARŞİV