Amatör ligde ilk hafta oynandı

1. Amatör Küme’nin açılış haftasında Kadıköy ekipleri iki galibiyet, iki yenilgi ve bir beraberlik ile sahadan ayrıldı. Fikirtepe ve Erenköy’ün gollü galibiyetleri yüzleri güldürdü.

11 Mart 2022 - 11:18

İstanbul 1. Amatör Küme’nin açılış haftasında 5 Kadıköy temsilcisi sahaya çıktı. Acıbadem’in bay geçtiği haftada iki takımımız galibiyet sevinci yaşarken iki takımımız sahadan mağlup ayrıldı bir temsilcimiz ise rakibiyle berabere kaldı. Süper Amatör’deki tek temsilcimiz Yeldiğirmeni ise grubun lideri Kartalspor’a 6-1 mağlup oldu.

FİKİRTEPE VE ERENKÖY’DEN GOLLÜ BAŞLANGIÇ
Fikirtepe Dumlupınar 17. gruptaki ilk maçında Pendik Güllübağlar’ı 5-2 mağlup ederek lige sükseli bir başlangıç yaptı. Bol gollü net galibiyete imza atan bir diğer temsilcimiz de Erenköy Acarspor’du. Erenköy, 18. gruptaki ilk maçında Haydarpaşa’yı 4-0’la geçti. Kozyatağı ise 19. grupta Aydınlıspor ile oynadığı ilk maçından 1-1’lik sonuçla ayrıldı. 20. gruptaki temsilcimiz Bostancı ise grubun iddialı takımı Şile’ye 4-0 mağlup oldu. Haftayı puansız kapatan bir diğer temsilcimiz ise Hasanpaşa oldu. Hasanpaşa, Fetih Kelkit’e 2-1 yenildi.

HAFTANIN PROGRAMI
1. Amatör Küme’de temsilcilerimizin bu hafta oynayacakları maçların programı ise şöyle:
Fikirtepe Dumlupınar - Karabekirspor
Erenköy Acarspor - Taşdelen
Kozyatağı – Ortadağspor
Heybeliada - Bostancı
Hasanpaşa - Harb İş
Acıbadem - Maltepe Yıldız


ARŞİV