Acıbadem’den gol şov

2. Amatör 18. Grup'ta namağlup liderliğini sürdüren Acıbadem, rakibi İyi Gençlik Spor'u gole boğarak yendi: 13-0

31 Mayıs 2023 - 13:12

İstanbul 2. Amatör Küme maçlarının bir kısmı, Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu sebebiyle rötarlı olarak oynanırken haftaya temsilcimiz Acıbadem'in bol gollü galibiyeti damga vurdu. Feneryolu ile Kozyatağı İdman Yurdu arasındaki Kadıköy derbisinde ise gülen taraf 1-0'lık sonuçla Feneryolu oldu.

15. Grup'ta yer alan Bostancı, rakibi Maltepe Kültürspor ile 1-1 berabere kaldı. 17 puanla 6. sırada yer alan temsilcimiz hafta sonunda Ferahspor ile karşılaşacak.

16. Grup'ta mücadele eden iki teksilcimiz bu hafta birbirlerine rakip oldu. Kadıköy derbisinde gülen taraf, Kozyatağı'nı tek gole geçen Feneryolu oldu. Yeni haftada Feneryolu, Maltepe Fındıklı ile Kozyatağı İdman Yurdu ise Sultan Mehmed Han ile oynayacak.

17. Grup'ta aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve geçtiğimiz hafta 2. sıraya kadar yükselen Koşuyolu bu haftayı puansız kapattı. Rakibi Atalar'a 2-0 mağlup olan temsilcimiz önümüzdeki hafta İstanbul Kartalları ile karşılaşacak.

Tüm amatör maçlar arasında geçtiğimiz hafta en dikkat sonuca ise Acıbadem imza attı. İyi Gençlik Spor'u 13-0 yenen temsilcimiz 18. Grup'ta namağlup liderliğini sürdürüyor. Acıbadem yeni haftada Şile Deniz Spor ile rakip olacak.

19. Grup'ta yer alan Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise Pendik Emekspor'a 7-0 mağlup oldu. Temsilcimiz hafta sonu Pendik Yenişehir Gençlik ile karşılaşacak. 

 

HAFTANIN PROGRAMI
Bostancı - Ferahspor
Feneryolu - Maltepe Fındıklı
Kozyatağı İY - Sultan Mehmed Han
Koşuyolu - İstanbul Kartalları
Acıbadem - Şile Deniz Spor
İstanbul Çorumspor - Pendik Yenişehir Gençlik

 


ARŞİV