Acıbadem şeker gibi

Sezona fırtına gibi bir giriş yapan Acıbadem, Şile Denizspor'u da 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek namağlup liderliğini sürdürdü.

20 Nisan 2023 - 18:20

2. Amatör Küme'de mücadele eden Kadıköy temsilcilerinden Acıbadem ve Koşuyolu geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatırken, Bostancı, Kozyatağı, Feneryolu ve İstanbul Çorumspor sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

15. Grup'ta yer alan Bostancı hafta sonu Ferahspor'a 2-0 mağlup olurken 4 puanda kaldı. Grubu’nda 7. sırada bulunan Bostancı'nın önümüzdeki hafta rakibi ise lider Samandıra Futbol Spor olacak.

2 temsilcimizin yer aldığı 16. Grup'ta ise bu hafta yüzümüz gülmedi. Kozyatağı grubun lideri Sultan Mehmed Han'a 2-1 yenilirken 9 puanda ve 4. sırada kaldı. Kozyatağı'nın hafta sonu rakibi ise Üsküdar Altınşehir olacak. Aynı grupta yer alan Feneryolu da Maltepe Fındıklı'ya 2-0 mağlup oldu. Ligde henüz puanla tanışmayan Feneryolu önümüzdeki maçta rakibi Sancaktepe Belediye Gençlik.

17. Grup'ta yoluna namağlup olarak devam eden Koşuyolu sahaya çıkmayan rakibi İstanbul Kartalları karşısında 3-0 hükmen galip ilan edildi. Koşuyolu'nun hafta sonu Sancaktepe Emek Spor ile karşılaşacak.

Sezona çok iyi bir giriş yapan Acıbadem ise 18. Grup'taki liderliğini bu hafta farklı bir galibiyetle süsledi. Şile Denizspor'u 5-1 yenen Acıbadem önümüzdeki hafta ise Maltepe Zümrütevler ile oynayacak.

19. Grup'ta mücadele eden, Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor bu hafta da puanla tanışamadı. Pendik Yenişehir Gençlik Spor'a 3-0 mağlup olan İstanbul Çorumspor hafta sonu Çekmeköy Çarşı ile rakip olacak.  

HAFTANIN PROGRAMI
Bostancı - Samandıra Futbol Spor / 22 Nisan Cumartesi 13.00 / Kartal Yunus Sahası
Kozyatağı - Üsküdar Altınşehir / 23 Nisan Pazar 13.00 / Yenisahra Suni Çim Stadı
Feneryolu - Sancaktepe Belediye Gençlik / 23 Nisan Pazar 14.00 / Sarıgazi Stadyumu
Koşuyolu - Sancaktepe Emek Spor / 22 Nisan Cumartesi 14.00 / Selimiye Stadı
Acıbadem - Maltepe Zümrütevler / 23 Nisan Pazar 17.00 / Gülsuyu Asım Kara Stadı 


ARŞİV