1.Amatör doludizgin

İstanbul 1.Amatör Lig’te mücadele eden takımlarımız bir iyi bir kötü yoluna devam ederlerken,17.Grup’ta Modafenspor,18.Grup’ta ise Fikirtepe Dumlupınar grup liderliğinde olan iki Kadıköy ekibi.

01 Kasım 2012 - 13:31
 
İstanbul 1. Amatör Lig’te mücadele eden takımlarımız bir iyi bir kötü yoluna devam ederlerken, 17. Grup’ta Modafenspor, 18. Grup’ta ise Fikirtepe Dumlupınar grup liderliğinin keyfini süren iki Kadıköy ekibi.
 
Sultanbeyli’ye deplasmanda 3-0 yenilen Kozyatağı 7 maçta 7 puanla 15. Grupta 7. sırada bulunuyor. Aynı grupta bulunan Hilalspor ise son maçında evinde Kartal Yunusspor’a yenildi ve puansız olarak grubun son sırasında bulunuyor.
16.gruptaki temsilcimiz Yeldegirmeni ise bu hafta evinde Gümüşsuyu’na yenilerek puan kaybetti. 5 puanı bulunan Yel değirmeni 6. sırada bulunuyor.
17. grupta Kadıköy ve civar takımlarımızın sıklıkla yer aldığı bir grup ve şu anda grubun lideri de yine bir Kadıköy takımı olan Moda Fenspor. Bostancıspor’u 3-0 yenen Moda Fenspor 8 maçta elde ettiği 22 puanla en yakın takipçisi Kurtköy’den 3 puan önde. Grubun 4. sırasında 14 puanla Bostancıspor yer alıyor. Bostancıspor’u yine bir Kadıköy ekibi olan Koşuyolu 13 puanla takip ediyor. Koşuyolu bu hafta rakibi Taçspor’u 3-0 yendi. Aldığı yenilgi ile grubun 6. sırasında ise 7 puanlı Taçspor bulunuyor.18. grupta da durum farklı değil. Kadıköy’ün bir başka gururu Fikirtepe Dumlupınar ise Karabekir’i son maçta hem de deplasmanda 7-0 yenerek 21 puanla grubun liderliğine demir attı. İçerenköy İdman Yurdu’nu deplasmanda 1-0 ile geçen Yoncaspor ise 4. sırada ve 15 puanı bulunuyor. İçerenköy İ.Y ise Yoncaspor yenilgisinin ardından 12 puanla 5. sırada yer aldı.
 

ARŞİV