'FENERBAHÇE siyaset üstüdür'

Aziz Yıldırım, Kenan Evren Lisesi arazisiyle ilgili yaşanan sorunları anlattığı basın toplantısında “Yaptığımız protokolde her şartı yerine getirdik. Ama sonuç alamadık” dedi

07 Mayıs 2015 - 15:50

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 1 Mayıs 2015 Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında bulunan 1907 Tribününde, Kenan Evren Lisesi konusuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Turan Şahin'in katıldığı basın toplantısında Kenan Evren Lisesi ve okul arazisinin kulübe devri konusundaki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.
Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadının hemen yanında bulunan Kenan Evren Lisesi arazisine ilişkin, devletin ilgili kademeleriyle 2002 yılında bir protokol yapıldığını, aynı protokolün 2006 yılında revize edildiğini, kulübün kendi üzerine düşen protokol şartlarını yerine getirdiğini söyledi.
Kalabalık bir basın topluluğunun izlediği toplantıda Aziz Yıldırım, Kenan Evren Lisesi arazisi hakkında daha önce varılan mutabakatın detayları hakkında da bilgi verdi.
Kenan Evren Anadolu Lisesinin içinde bulunduğu araziyle ilgili olarak 13 yıl önce bir protokol imzaladık ve bu protokolün gereklerini yerine getirmemize rağmen bir sonuç alamadık. Fenerbahçe siyaset üstüdür. Fenerbahçe siyaset yapmaz ama kendi hak ve hukuklarını da korumak için her türlü çalışmayı hukuk çerçevesinde yapar diyen Yıldırım, kulüp olarak stat ile araziyi birleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.


108 YILLIK TARİH
Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübünün kuruluşunun 108. ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün Fenerbahçe Spor Kulübünü ziyaret edişinin 97. yıldönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesislerinde düzenlenen bir törenle kutlandı.

ARŞİV