TÜBİTAK 4008 projesine ödül

Kadıköy Belediyesi Göztepe Alzheimer Merkezi ile 19 Mayıs Alzheimer Merkezi'nden hizmet alan hasta yakınlarının faydalandığı “TÜBİTAK 4008” projesi ödül aldı

30 Mart 2023 - 11:01

Özel gereksinimli bireylerin ve bu bireylere hizmet veren kişilerin eğitim ve bağımsız yaşam konusunda desteklenerek toplumla bütünleşmelerini kolaylaştırmayı amaçlayan “TÜBİTAK 4008” projesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından 21 Mart tarihinde düzenlenen IV. Araştırma Grupları Çalıştayı’nda eğitim kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol İnce tarafından proje yürütücüsü Prof. Dr. Ela Tarakçı’ya takdim edildi. 

EĞİTİMLER MAYIS SONUNA KADAR SÜRECEK

Kadıköy Belediyesi, Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şubesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul Arel Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri, Kadıköy Belediyesi Göztepe Alzheimer Merkezi ile 19 Mayıs Alzheimer Merkezi’nden hizmet alan hasta yakınlarınınn bu projeden faydalanması için işbirliği yapmıştı. İşbirliği sonucunda Kadıköy Belediyesi Göztepe Alzheimer Merkezi ile 19 Mayıs Alzheimer Merkezi'nde 2022 yılının Kasım ayında başlayan eğitimler, mayıs ayının sonuna kadar sürecek.

BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN ADRESLER

Proje kapsamında verilen seminer ve etkinlikler hakkında bilgi almak isteyenler ve bunlara katılmak isteyenler, (0216) 350 75 79  telefon numarasından Göztepe Alzheimer Merkezi'ni, (0216) 356 11 15 nolu telefon numarasından ise 19 Mayıs Alzheimer Merkezi'ni arayabilir. Ayrıca Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şubesi’nin Instagram ve Facebook hesaplarından seminerleri takip edebilir ve seminerlere başvuru yapabilir. 





 


ARŞİV