Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniği açıldı

Kadın-doğum, dahiliye, kulak-burun-boğaz, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık ve her türlü hemşirelik hizmetlerinin yer aldığı Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniği törenle açıldı.

21 Mart 2014 - 08:45
 
Kadıköy Belediyesi, Kadıköylülere, yeni bir sağlık polikliniği daha kazandırdı. Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniği, Rasimpaşa Mahallesi Karakolhane Sokak’ta hizmete girdi.
Kadın-doğum, dahiliye, kulak-burun-boğaz, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık ve her türlü hemşirelik hizmetlerinin yer aldığı Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniği’nde tüm hizmetler ve muayene ücretsiz verilecek.
Polikliğinin açılışı 17 Mart pazartesi günü CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Prof. Dr. Kormaz Altuğ, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. Açılış töreninde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy de 20 yılda yaptığı birçok hizmet olduğunu ancak bunlardan sağlık hizmetlerine ayrı bir önem verdiğini vurguladı. Kadıköy Belediyesi’nin sağlık hizmetlerini anlatan Başkan Öztürk şöyle dedi:
“Her şeyin başı sağlık. Sağlıklı bir birey için daha çocukluktan başlayan Ağız Diş Sağlığı, Çocuk Ruh Sağlığı ve Çocuk Hastalıkları Polikliniklerimizle hizmet veriyoruz. Bunların yanında yetişkinler için Dr.Rana Beşe Polikliniğimiz var. Kadınlar için açtığımız Kadın Sağlığı ve Mamografi Merkezimiz de yine sağlık alanında ücretsiz hizmetlerimizden biri. Son olarak Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniğimizi hizmete açıyoruz. Burada da tüm hizmetler ücretsiz olacak.”
Polikliniğe adı verilen Prof. Dr. Kormaz Altuğ da hayatının en onurlu gününü yaşadığını belirterek, sağlık hizmetinin kendisi için kutsal olduğunu belirtti. Altuğ, “Sayın Belediye Başkanımız Selami Öztürk’e çok teşekkür ediyorum. Çok onur duydum, çok mutlu oldum. Benim en önem verdiğim hizmet insanlara yapılan sağlık hizmetidir” dedi.
CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum da Başkan Öztürk’ün sosyal devlet hizmetlerini takdir ettiğini belirterek, polikliniğe emeği geçen herkesi kutladı. Açılış kurdelesini, Öztürk, Prof.Altuğ ve Batum birlikte kesti.
Tüm hizmetleri ücretsiz olan Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Polikliniği, Karakolhane Sokak No 39’da hizmet veren Polikliniğe 0216 565 14 44 nolu telefondan ulaşmak mümkün.

ARŞİV