Göztepe Hastanesi Doğum Kliniği'ne yardım

Caddebostan Gönüllüleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğum Kliniği’nde yardıma muhtaç ailelerin bebeklerine çeşitli yardım malzemeleri verdi.

08 Mayıs 2014 - 11:57
Malzemeler, Kültür-Sanat Komite Başkanı Sema Akkor ile Sosyal Hizmetler Komitesi Başkanı Dilek Yılmaz tarafından götürüldü. 14 Nisan Pazartesi günü yapılan ziyarette, 16 adet bebek patiği, 10 adet şampuan, 5 adet bepanthol, 3 paket ıslak mendil, 18 adet bebek badisi ve5 paket çocuk bezi yetkililere teslim edildi.
 
‘OSTEOPOROZ’ SEMİNERİ
Caddebostan Gönüllü Evi’nde Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden fizik tedavi uzmanı Ayşim Oflazer ile nöroloji uzmanı Çiğdem Gülerman, “osteoporoz (kemik erimesi) ile fizik tedavide manuel terapi nedir?” ve “ergonomi (günlük hayatımız içerisinde beden sağlığı açısından eklem ve kas sistemimizin doğru kullanılması)” konularında ayrıntılı bilgi verdi.
 
KENDİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ?
Doç. Dr. Necla Tuzcuoğlu ile Doç. Dr. Semai Tuzcuoğlu, CKM A Salonu’nda 24 Nisan Perşembe günü “Kendimizi ne kadar tanıyoruz? konulu bir seminer verdiler.
Seminerde; “Sahip olduğumuz özelliklerin farkında mıyız?, Günlük hayatımızı mutlu geçirmenin ve hayata pozitif bakmanın ve keyif almanın yolları” konularında bilgi verildi.

ARŞİV