Göztepede de afet polikliniği açıldı

Göztepe’de bulunan Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi, hem depremzedeler hem de afet bölgesinde hizmet veren hastane personeli için Afet ve Travma Polikliniği'ni hizmete soktu

09 Mart 2023 - 12:11

Kahramanmaraş merkezli yaşanan, 10 ili etkileyen depremlerin ardından fiziksel ve ruhsal çöküş yaşandı, yaşanmaya da devam ediyor. Uzmanlar, hem yetişkinlerin hem de çocukların ruhsal anlamda desteklenmesi gerektiğinin altını sürekli olarak çiziyor.

Geçen hafta Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde hizmete sokulan Afet ve Travma Polikliniği ile telefon hattını haber yapmıştık. Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi de depremzede yetişkin ve çocuklara psikiyatrik değerlendirme ve psikolojik ilk yardım müdahalesinde bulunmak amacıyla Afet ve Travma Polikliniği'ni hizmete soktu.  

Afet ve Travma Polikliniği'ne Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden (MHRS) randevu almadan, hastanenin yetişkin ve çocuk psikiyatri kliniği sekreterliğine direkt başvurarak randevu alınabiliyor. Polikliniklerin yoğunluğuna göre aynı gün ya da en geç ertesi güne randevu oluşturuluyor. Ayrıca afet bölgesinde hizmet veren hastane personeli için de Afet ve Travma Personel Polikliniği de kuruldu.


ARŞİV